Blake Lively, Uma Thurman is lelkes a H&M-s Versace cuccokért

Már tényleg csak néhányat kell aludni, és itt van a Versace kollekció, ami kifejezetten a H&M számára készült. A részleteket folyamatosan szivárogtatták ki a november tizenhetedikétől megvásárolható darabokról, nemrég pedig az egész lookbook elérhetővé vált. Pár nappal ezelőtt pedig 500 kiválasztott egy divatbemutató keretében közelebbről is megtekinthette a nagyon színes, nagyon szegecses Versace-kreációkat.

A New York-i eseményre Jessica Alba, Blake Lively, Alexander Wang, Linda Evangelista, Emma Roberts, Uma Thurman és Chace Crawford is hivatalos volt, Prince és Nicki Minaj pedig fel is lépett az egybegyűltek előtt - olvasható a Barracuda Film & TV sajtóközleményében.

Donatella Versace a Vogue munkatársának, Hamish Bowlesnek kifejtette, a svédek számára készített kollekció a Versace eszenciája, és alig várja, hogy ez – köszönhetően a skandináv cégnek – egy széles vásárlóközönséghez is eljusson. Egy másik interjúban azt is kifejtette, hogy fivére, Gianni Versace munkássága is visszaköszön majd a pénztárcabarát darabokban, amelyek a márka legkedveltebb stílusjegyei alapján készültek. (A fenti videóban felhívnánk a figyelmet a felvételre, amelyen Donatella Versace egészen elképesztően különös arcszerkezete egészen közelről élvezhető.)

Hogy mennyire lesz tényleg elérhető a kollekció mindenki számára? Nos, a bőrdzsekik 69900 forintba kerülnek majd, a legtöbb ruha közel 35 ezer forintért lehet a miénk, de lesz szoknya, ami már 15 ezer forintért megvásárolható.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek