Rég láttunk ilyen szép nőt, aki férfi

magazine

Az Out magazin összegyűjtötte az idei év 100 leglenyűgözőbb, legimponálóbb emberét, és a különkiadás címlapján Andrej Pejic, a férfinak született, androgün ausztrál modell szerepel, hiszen a szerkesztők szerint igazi stílusteremtő, legalábbis ami a 2011-es évet illeti.

A 20 éves modell számára ezek valóban mozgalmas hónapok voltak: a Lovecat magazinnak eljátszhatta Marilyn Monroe-t, Jean-Paul Gaultier bemutatóin férfiként és nőként is végigvonulhatott a kifutón, és még II. Erzsébettel is találkozhatott – írja a HuffingtonPost.

Persze a siker nem jött könnyen. A nőies külsővel megáldott férfi modell elmondta, neki bizony kétszer olyan keményen kell dolgoznia, hogy ugyanolyan komolyan vegyék, mint a menő női modelleket. „Tudom, a felhajtás és a különleges külsőm miatt időbe telik majd, mire be tudom bizonyítani, hogy jó modell vagyok. De hé, nem én vagyok az első, akinek meg kell vívnia ezt a harcot” – nyilatkozta Pejic, aki szeretne olyan világban élni, ahol a nem, a nemzetiség, a szexuális beállítottság, valamint az anyagi helyzet nem határolná be az emberek lehetőségeit, hogy mások hogyan bánnak velük.

magazine450

Az Out százas listát tartalmazó lapszáma egyébként négy változatban kapható: a fátyolt viselő Andrej Pejic mellett Kathy Griffin, Larry Kramer és Jesse Tyler Ferguson is címlapra került. Ha valaki elég elszánt, és mind a négy magazint megveszi, egymás mellé rakva őket egy esküvői fotót kap, és már érthető is, hogy miért visel Andrej Pejic fátylat. Igen, a szerkesztők rá osztották a menyasszony szerepét.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek