Szándékos divatbaki: VV Eszter csöccsel nyeri a párbajokat

Az, hogy a VV5 harmadik párbaján már másodszor nyert VV Eszter, minket különösebben nem hatott meg, viszont az ügyvédnő hatalmas melleket totál átlátszó felsővel mutogató outfitje mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Gyorsan körbenéztünk, eddig miket húzott magára telt idomait szívesen mutogató Eszter és így már kevésbé meglepő a választása.

BBF 2077
Bársony Bence

Az már biztos, hogy VV Eszter szereti az átlátszó dolgokat. Nemrég azt mondta, meg akarja mutatni, hogy telt idomokkal is lehet valaki nőies, és úgy tűnik, ezt szó szerint érti, nyilván ezért is választja gyakran a csipke holmikat és nem csak fehérneműként.

A szexi takarításhoz húzott body vagy a lenge áttetsző cucc egy dolog, de mi az a  türkiz csipkeujjú felső? A legutóbbi párbajon látott csipkeelejű feketeség, ami semmit nem takart a karrierista lány melltartójából, szintén magyarázatra szorul.

Az idei tavaszi-nyári divat egyik trendjének számított az átlátszó holmik viselése. A szexisnek szánt stílus nem egy egyszerűen kivitelezhető trend, ahogy ezt VV Eszter is bemutatta, baromi könnyen közönségesek leszünk ha válogatás nélkül húzunk magunkra bármit, amiből kilátszik a melltartónk egésze. És amíg nyáron praktikusak a lenge holmik, így a mínusz fokok küszöbén csak a keményre fagyó mellbimbó és a tüdőgyulladás garantált ezekben a felsőkben.

BBF 7322

Ügyvédnő Eszter ráadásul nem egy Rihanna, aki a Vogue címlapján csodásan festett a csupacsipke ruhában, és nem a kilók miatt nem jön össze neki a dolog.

A sok áttetsző cucc helyett megpróbálhatna inkább saját kezűleg összehozni egy csipkés cipőt, vagy tesztelni a csipkemaszkot.

De a legjobban annak örülnénk, reméljük, valaki szól neki, ha az idei szezon egyik legszebb csipkés cuccában feszítene legközelebb: Tóth Bori sötétkék selyemszoknyájában. Sajnos az utóbbira látjuk a legkevesebb esélyt, de nem baj, a csipkék nagy rajongója és a nézők kedvence boldogan szaladt vissza a villába hogy újra és újra élő adásban mutassa meg telt idomait. Szó szerint.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek