Kate Winslet ismét kiáll a nőiesség mellett

Az idomai miatt  sokat szívatott Kate Winslet  a hétköznapi nő példaképe, mert sosem fogyasztotta magát betegesen soványra csak azért, hogy leszálljanak róla. A nőies színésznő az egészséges, természetes szépségű test rendíthetetlen híve, és ezért mi nagyon tudjuk szeretni őt. Most a St. John divatcég tavaszi kollekciójának promója miatt állt ki ismét a 36-osnál nagyobb konfekcióméret mellett.

A fotókon és a lenti videón Kate egy hangulatos szobában heverészik pulóverben, puha nadrágokban és kényelmesnek tűnő összeállításokban. A barátságos hangulatú képeken a színésznő egészséges és gyönyörű, a ruhák pedig igazán hordhatónak tűnnek.

Az idomaival megbékélő, remek ruhákat választó Kate szerint nem kell 2-es vagy 4-es méretűnek (32-34-esnek) lenni ahhoz, hogy viselni tudjuk ezeket a ruhákat és szerinte attól hogy rajta jól állank ezek a holmik, a nők tudják hogy ők is csinosak lesznek benne. A brit "Anti-plasztikai Sebészet Liga" tagjaként is a természetes szépség mellé álló színésznőről készült képeket biztos nem módosították photosoppal, mert pontosan úgy néz ki mint bármikor máskor, vagyis egészségesen és gyönyörűen.

Oszd meg másokkal is!
Mustra