Kelly Osbourne azért ősz, mert még fiatal

Ozzy Osbourne legkisebb lánya ma már egy elegáns dívának mondható, azon jó szokását azonban tinikorából megőrizte, hogy időről-időre szokatlan színűre fesse a haját. Most éppen a lilás-őszes árnyalat van soron, és a CBS The Talk című műsorában végre el is árulta, hogy miért választotta azt a színt, ami leginkább hetven feletti asszonyságokon lehet látni.

Kelly Osbourne állítása szerint mindig is arra vágyott, hogy fiatalon ősz haja legyen. „Huszonhét éves vagyok, már csak három évem van arra, hogy bátran szórakozhassak a frizurámmal. Harmincévesen már hülyén nézel ki, ha a hajad a szivárvány színeiben pompázik, ha élénk árnyalatokat választasz” – nyilatkozta a híresség.

Az ősz haj egyébként már 2010-ben is nagy sláger volt: Lady Gaga a Vanity Fair szeptemberi, Style Issue című számában szerepelt szürke fürtökkel, és ebben az évben döntött úgy Kelly Osbourne is először, hogy ebbe az irányba indul el. Pixie Geldof, Bob Geldof lánya persze már 2009 decemberében is megpróbálkozott az őszes frizurával, Kate Moss pedig csak néhány tinccsel csatlakozott az irányzathoz, ami egyébként a mostani madridi divathéten is feltűnt. Maria Barros kreációit ugyanis ősz parókát viselő modellek mutatták be. Jó, 2010-ben Calvin Klein őszit/téli kollekciójának bemutatóján is volt már hasonló, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a most 47 éves Kristen McMenamy nem a show kedvéért váltott hajszínt.

 

Apropó érdekes színek, Katy Perry, aki Kelly Osbourne-hoz hasonlóan még szintén nem múlt el harmincéves, a DIRECTV Super Saturday Night eseményén ijesztően kék hajjal jelent meg, és úgy tűnik, hogy ezúttal nem parókáról van szó, hiszen már jó pár hetes ez az állapot. Az éppen válófélben lévő énekesnő haja egyébként az elmúlt pár évben volt már szőke, fekete, rózsaszín is, szóval ki tudja, hogy mi lesz a következő, még van rá közel két éve, hogy kipróbáljon mindent, ami eddig kimaradt.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek