Palvin Barbara az egész világot elcsábítja

nemrégiben a L'Orèal rúzsügyi nagykövetének választott Palvin Barbara, aki Mihalik Enikő mellett jelenleg a legismertebb magyar modell, a Facebookon osztotta meg a kampány első képét, ami a glamouronline oldalán jelent meg.

A 18 éves Palvin Barbara, aki a Twitteren már felvállalta kapcsolatát, olyan nevek után lett a szépségipari mamutcég arca, mint Andie MacDowell, Jennifer Lopez, Beyoncé vagy Eva Longoria. A kampányban a Rouge Caresse nevű rúzst népszerűsíti. "Ő egy nagyon ígéretes, lenyűgöző személyiségű szupermodell, friss és elegáns szépség, aki elképesztően természetes, és még humora is van"  – mondta Cyril Chapuy, a L'Oréal Paris márkaigazgatója.

Palvin Barbara a spanyol és az olasz Vogue februári számában is szerepelt – jóval szexibb képeken –, de semmi sem igazolja jobban, hogy mennyire tökéletes, mint hogy a Victoria's Secret is az ő arcával és testével kívánja eladni fehérneműit. Későbbi terveiről úgy nyilatkozott a Fókusz stábjának, hogy színésznő vagy énekesnő szeretne lenni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek