Kate Winslet előnyére öregedett a Titanic óta

Kate Winslet a Titanic eredeti bemutatója után és most - kattintson a képekért!
Kate Winslet a Titanic eredeti bemutatója után és most - kattintson a képekért!

Újra bemutatják a Titanic című filmet, pontosabban annak 3D-re felturbózott változatát, azért most, mert április 15-én lesz kerek száz éve, hogy a hajó elsüllyedt. Az eredeti bemutató óta eltelt idő is majdnem kerek, csaknem 15 év telt el azóta, 1997. novemberében volt az eredeti premier. (A film körüli hisztéria pedig még korábban, 1998. tavaszán tetőzött, azaz 14 éve, és persze azóta sem múlik.)

A 3D-s verzió világpremierje mindenesetre most kedd este volt Londonban, ahol Kate Winslet is megjelent (Leonardo DiCaprio viszont nem, húha).

A most 36 éves színésznő már megint beletalált, csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen Jenny Packham tervezőnő fekete selyemből készült, Swarovski kristályokkal kirakott estélyijében, amihez Winslet egy pár 1950-ben gyártott gyémántfülbevalót vett. Frizurája a két világháború közötti Hollywoodi sztárokat idézi, sminkje visszafogott, csak az ajkakat emeli ki egy jól eltalált vörös rúzs.

Gondoltuk, érdekes lesz összehasonlítani a képeket azzal, hogy hogyan nézett ki Winslet 14 évvel ezelőtt, a Titanic-hisztéria csúcsán. Képösszeállításunkban az akkori Golden Globe- és Oscar-díjkiosztók fotóiból válogatunk, de úgy találtuk, hogy Winslet egyik eseményen sem nézett ki olyan jól, mint most, pedig ugyebár akkor 14 évvel fiatalabb volt.

Főleg a Golden Globe-ra választott szereléséről ordít, hogy éppen tomboltak a ’90-es évek: a fekete csipkeruha, a nyakra feszülő nyaklánc és a kusza konty az akkor éppen aktuálisnak számító trendeknek megfeleltek, de ennyi év távlatából zavarba ejtően kínosnak tűnnek, pedig a retró jegyében régóta hódít már a ’90-es évek utáni nosztalgia.

Érdekes módon az 1998-as Oscarra választott zöld, reneszánszos hangulatú ruha a Givenchytől volt, akiknek a fő tervezőjeként annak idején Alexander McQueen dolgozott. A legendás tervező 5 évig dolgozott a Givenchynek, és néhány korai munkáját később maga is fikázta - mi is jobban szeretjük, amit a saját neve alatt tervezett.

Mikor nézett ki jobban Kate Winslet?

A színésznőre visszatérve azonban a legszembetűnőbb különbség a fogyás. Winslet sokkal kerekebb volt 1998-ban, mint ma, mostanra eltűnt róla a husi, mindene kevésbé gömbölyű, mint korábban. Korai, csajszis hamvassága helyét nagyasszonyos nőiesség vette át, de valahogy a mostani fotókon mintha sokkal jobban mutatna. Ön egyetért? Szavazzon, mikor nézett ki jobban Kate Winslet, a Titanic eredeti bemutatójakor, vagy most, a Titanic 3D bemutatójakor!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek