Minden, amit tudni akart Angelina Jolie gyűrűjéről

Éveket várt a világ, hogy Brad Pitt végre eljegyezze Angelina Jolie-t. Most végre megtört a jég, a pár valamikor az oltár elé áll.

tk3s ajolieskinny041612 02
Blanco-rod-kmm/x17online.com

A gyűrűt Robert Procop ékszerész alkotta meg, aki már korábban is dolgozott együtt Jolie-val. A Style of Jolie kollekciójával egy karitatív szervezetet támogattak még 2009-ben - írta a New York Fashion.

Procop a WWD-nek elmondta, hogy Pitt egy éve kereste meg, és azóta teljesen a gyűrűnek szentelte magát. Miután megtalálták a megfelelő gyémántot, egy hosszúkás gyűrűt tervezett, ami pontosan Jolie kezéhez passzol. A gyémántot kisebb kövek egészítik ki, és az egész nagyon személyes lett. A színész az egész folyamatot végigkísérte, és tevékenyen részt vett a munkában.

Nem tudni, hogy Brad Pitt mennyit fizetett a becses darabért, de valahol 250.000.-1.000.000 dollár közé teszik az értékét.

Michael O'Connor ékszer szakértő szerint egy 6 karátos gyűrű általában 250.000 dollárba kerül, és mivel ennek a gyűrűnek a vágása miatt nincs túl sok fazettája, ezért nagyon jó minőségű gyémántot kellett választani, hogy jól verje vissza a fényt.

Azt még nem tudni, mikor kerül sor az esküvőre. Idén nyáron a pár nagy valószínűséggel elfoglalt lesz, mert Sir Ridley Scott filmjében fognak együtt szerepelni, melyet júniusban kezdenek el forgatni Európában.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek