horoszkóp

Vilmos herceg Lady Diana palotájába költözne nejével

2011.01.23. 18:45
kate issa

Vilmos herceg az esküvő után Kate Middletonnal Diana hercegnő volt otthonában, a londoni Kensington-palotában szeretne élni.

“Vilmos herceg a Kensington-palotában akar élni" – mondta egy udvaronc a Dailymailnek. "Ez az a hely, ahol felnőtt, és amihez nagyon boldog emlékek kötik” –  tette hozzá.
Felmerült, hogy Vilmos herceg és az esküvői ruháját titkoló Kate Middleton a St. James-palotában élnek majd, de az udvaronc szerint az nyomasztó hely. “A St. James-palota sötét, kopott és nyomasztó. Vilmos herceg nem szeretne ott élni.”
A 28 éves herceg amikor Londonban van, a Clarence House-ban lakik, ami az apja és mostohaanyja londoni rezidenciája, de egész biztosan nem ott fog élni Kate Middletonnal. Házasságuk első két évének többségét az észak-walesi Anglesey bázison töltik majd, ahol Vilmos herceg mentőhelikopter-pilótaként dolgozik.

Kensington palota
Kensington palota

Diana hercegnő és Charles herceg házasságuk után egy évvel költöztek a Kensington-palotába, és egészen a válásig, 1992-ig ott éltek. 1997-ben innen kísérték utolsó útjára Diana hercegnőt. Évekkel később bérbe adták egy alapítványnak, ma pedig még étterem is működik a palota egyik szárnyában. Mostanra annyira lelakottá vált az épület, hogy felújítják, nem csekély összegért, 12 millió fontért, közel 4 milliárd forintért. 2012 nyarán tervezik az átadást.