Middleton: Végre senki nem tesz megjegyzést a kicsi melleimre

2011.02.24. 16:12

"Angliában hagyományosak az olyan képregények, amiben lányok arról álmodoznak, hogy találkoznak egy híres férfival és beleszeretnek" – nyilatkozta Mike Collins, a Kate és Vilmos A nagyon nyilvános szerelem rajzolója. "Ebben az esetben pontosan ez történt. Egy szép fiatal lány egyetemre megy, és beleszeret egy jóképű hercegbe " – tette hozzá. Mint mondta, legjobban Middleton haját szerette rajzolni.

A képregényt két verzióban adják majd ki. Az egyik inkább Vilmos életét követi, másikban Middleton fiktív naplóbejgyezései kerülnek. Rich Johnson, a képregény írója szerint a pár nem fogja bánni, hogy képregényben rajzolják meg szerelmük történetét. "Jobb ez, mintha tányérokra kerülnének" – viccelődött Johnson. A nagyon nyilvános szerelmet áprilisban adják majd ki, az esküvőt becélozva – írja a York Daily Record.

Ahogy korábban írtuk, Amerikában is képregénnyel készülnek, amiben bemutatják Vilmos gyerekkorát, Diana hercegnő halálát, iskolás éveit, katonai karrierjét és kapcsolatát leendő feleségével, Kate Middletonnal. A Bluewater Productions nevű cég vezetője elmondta, hogy az amerikaiakat lenyűgözi a brit királyi család, mivel beleillenek a celebekkel teli popkultúrába, ráadásul mindezt olyan pompával és történelemmel, amely a tengerentúlon nincs meg.