A boltos, a hentes és a kocsmáros is megkapta a meghívót Kate Middleton falujában a hercegi pár esküvőjére - írta a brit Mail on Sunday, emlékeztetve, hogy a szertartáson rajtuk kívül a világ vezető politikusai, uralkodóházak tagjai és olyan sztárok lesznek jelen, mint David Beckham. A beszámoló szerint a délkelet-angliai Buckleburry lakói a múlt héten kapták kézhez az április 29-i ceremóniára szóló meghívót.

Chan Shingadia, a falu indiai származású boltosa a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy felesége, Hash napok óta azt tervezi, hogy honnan szerezze be az ünnepi szárit, miután engedélyt kapott az udvartól arra, hogy tradicionális indiai öltözetben jelenjen meg a nagy napon. A pár azt is elárulta a lapnak, hogy bár Kate-et évek óta ismerik, a pár együtt csak három-négy alkalommal járt a boltjukban, ám akkor kiderült, hogy Vilmos herceg rajong a mentolos jégkrémért.

Meghívást kapott az esküvőre Middletonék postása, Ryan Naylor is, aki "barátságos, természetes, bájos lányként" gondol a falu híressé vált egykori lakójára. De jelen lesz a szertartáson Martin Fidler, a hentes is, és nem marad el az eseménytől John Haley, a kocsmáros sem. Utóbbi arról számolt be a lapnak, hogy az elmúlt évben vagy tízszer járt kocsmájában, az Old Boot Inn-ben a hercegi pár, ahol rendkívül visszafogottan és természetesen viselkedtek.