Anglia leendő királynéja állítólag közel 30 millió forintnak megfelelő összegben tervezi tökéletesíteni a külsejét plasztikai eljárásokkal. Célja, hogy tökéletes felesége legyen Anglia királyának, legalábbis a valóságot nagy kreativitással kezelő amerikai tabloid, a The Enquirer állítása szerint.

„Kate tisztában van vele, hogy ő lesz a világ legtöbbet fotózott embere, és a nők tetőtől talpig minden egyes porcikáját vizslatni fogják. Már előre retteg ettől” – hivatkozik bennfentes informátorára a lap.

Middleton modern és ragyogó fiatal nő képét szeretne közvetíteni a világnak, és tudja, hogy az a legjobb, ha kés alá fekszik, mielőtt bármiféle öregedés, lógás, hervadás elcsúfítaná az alakját. A tökéletesség hajhászása sokba fog kerülni a 29 éves mennyasszonynak, de ez valószínűleg nem jelent majd problémát mivel a szülei gazdag vállalkozók. A bennfentes szerint Middleton első körben 150 ezer dollár (30 millió forint) összegben tervez költeni „esztétikai kiigazításra” és „időszakos korrekciókra”.

"Kate tervei között szerepel egy mellnagyobbítás, egy teljes fenékformázás, csípőigazítás, ajakfeltöltés, botox kezelés, egy kisebb szemkörnyéki műtét, minimális orrműtét, és porcelán fogak. Most, hogy csatlakozott a királyi családhoz, diszkréten kell megoldani ezeket a műtéteket, nem szabad, hogy túlságosan látszódjanak. Nyilvánvalóan nem szeretné, ha ragtapaszokkal és monoklikkal fényképeznék le a lesifotósok. Apró beavatkozásokat kell végre hajtani rajta, hogy az  eredmény ne legyen túlságosan látványos. Kate most Svájcban keresgél a legjobb orvosok közt, mert ott el is tud vonulni a világ szemei elől, amíg begyógyulnak a hegei."