Kissé kínos helyzetbe került Vilmos herceg leendő apósa és anyósa cége miatt. A többek között lánybúcsú-kellékeket forgalmazó vállalat egyik terméke, egy cuki kis párna, arra bíztatja a mennyasszonyokat, hogy életük utolsó vad éjszakáján ne nagyon fogják vissza magunkat. A szöveg nyersfordításban a következőképp hangzik: „az utolsó dobás a gyűrű előtt". Mivel a pikáns tanács párnán olvasható, egyértelmű, hogy nem kézilabdaedzésre szólítja fel a menyasszonyokat.

A vicceskedő ajándék mellett szalvétákat is vehetünk Middletonéktól. A kelléket a következő felírat díszíti: „Igyál triplán, láss duplán, és viselkedj szingliként!” Ha a fenti párna nem nyerte el a tetszésünket, akkor gyönyörű, műgyöngysoros fátyolt is választhatunk a Middleton család kínálatából.

Kate Middleton leánybúcsújának a Dirty Dancing film lesz a témája, és a mulatságot a családi házban, Bucklebury-ben rendezik meg. Természetesen egy pár ital elfogyasztása után a lányok a kis faluból felmennek Londonba szórakozni. Ahol igazán a lovak közé csaphatnak, mivel az ara 27 éves húga Pippa Middleton négy klubot foglalt le az ereszd-el-a-hajam partira.