Igazán nem akarunk beállni sokadiknak a programajánlók írói közé, de az van, hogy a jövő héten Budapesten olyan sok jó koncert lesz, hogy ha valakinek mindre van pénze, lazán több érdekes vagy szórakoztató dolgot láthat, mint egy átlagos Szigeten. Négy napra leosztva összesen öt olyan buli lesz, amire tényleg érdemes elmenni.

Kedd: Blondie

Mit is mondhatnánk erre, a Papp László Sportarénában jó nagy késéssel, de azért megnézhetjük Debbie Harryéket. Hatalmas szerencse, hogy a Call Me és társai egyáltalán nem lettek rosszabb számok az elmúlt évtizedek során, Blondie-t hallgatni pedig mindig menő marad. A jegyek egy része már elfogyott, ezért a legolcsóbb 12300 forint.

Csütörtök: Austra

A keddi nosztalgia után csütörtökön abszolút aktuális zenekarra örömködhetünk a Dürer kertben, ahol a kanadai Austra lép fel. A nyár búcsúztatására abszolút alkalmas elektropopra szerencsére épp úgy lehet táncolni, mint szomorkodni is. Elővételben 3900 forint a jegy, a helyszínen már 4900.

Péntek: Scooter, Rone

Itt szabadon dönthetjük el, hogy mire vágyunk: ha őszinte, prosztó és vicces szórakozásra vágyunk, akkor a Budapest Parkba is mehetünk, hogy megnézzük a Scooter idei második magyar fellépését (az elsőről remek videót forgattunk amúgy), ha viszont okoskodni szeretnénk, akkor a Toldiban a helyünk Rone-on. Rone a legjobb dolgok egyike, ami mostanában történt a zenében, szóval biztos remek lesz. A Scooter 4999 forintba kerül, Rone-ra már 1500-ért be lehet menni.

Vasárnap: Xzibit és B-Real

Xzibit és a Cypress Hillből ismert B-Real valószínűleg mindenkit rá fognak venni, hogy álljanak ki a könnyűdrogok legalizálása mellett a Budapest Parkban. Valószínűleg lesz mutogatás, szövegköpködés és hasonló menő dolgok, a hét utolsó napján biztos nagyon jót lehet majd gettózni. Elővételben 4999 forint egy jegy, a helyszínen már 5999.