Egy-két hete vettük észre az örömteli változást, hogy az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Rudas fürdő mellett végre elbontották a parkot használhatatlanná tevő kordonokat, amiket anno még a Rudas felújítása miatt építettek (itt tárolták az építőanyagokat). Nagy parkrehabilitációt ugyan nem láttunk, az öles fák között kb. döngölt föld van, fűnek nincs nyoma, de reményteli a változás így is. Egy fájdalom van, hogy a pozdorjafallal együtt eltűntek a remek street art alkotások is.

Van itt más hír is a környékkel kapcsolatban: megkérdeztük a BKK-t, hogy ígéretüknek megfelelően nekiállnak-e végre a Szent Gellért rakparti-Döbrentei téri kerékpárút helyrepofozásának, és esetleg a gyalogosok és bringások elválasztásának. Reményteli választ kaptunk, miszerint a bringaút valóban rossz állapotú, kevés a mellvéd és az út közötti felület a sok gyalogosnak és cangásnak, de ez megoldhatatlan, mivel a teljes rakpartot át kéne szabni ehhez. Viszont idézzük a válasz legszebb részét:

A kerékpáros és a gyalogosközlekedés segítésére 2015 első felében – a BKK Közút kivitelezésében – megvalósul a járda teljes burkolatcseréje.