Munkába menet az Árpád híd budai oldalán található biciklilejárón futottunk tekertünk bele ezekbe a tetemes méretű vértócsákba, amelyek több méteren keresztül folytatódtak. A részletekkel kapcsolatban megkeressük a rendőrséget, amint választ adnak, frissítjük vele a posztunkat. Amennyiben még nem reggelizett, a galériában megnézheti a fotóinkat.

Update #1

Űgy tűnik, hogy a vérfoltok valóban rejtélyesek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hozzájuk nem érkezett bejelentés az esettel kapcsolatban. A mentők ugyan ma reggel jártak az Árpád hídnál, de a pesti oldalon. A Szent István park környékéről vittek kórházba egy könnyebben sérült biciklist. Ha ön esetleg tud valami a vértócsa eredetéről, semmiképp se tartsa magában!

Update #2

Emailben megkeresett minket a vérfoltok tulajdonosa, Barnabás - mint kiderült, a baleset a névnapján, azaz június 11-én történt. „Lefejeltem egy oszlopot, miközben egy másik biciklis balesetét néztem a híd alatt. Eltört az orrom, szétnyílt a szám és a homlokom" - írta nekünk, a végeredményt pedig megnézheti a lenti fotón. Barnabásnak jobbulást kívánunk, és csak remélni tudjuk, hogy senki nem sérült meg, miközben az ő esését nézte.