Május 10-re szerveztek a taxisok egy újabb erődemonstrációt, hogy hangot adjanak az Uber elleni követeléseiknek. Csak pár órán át fog tartani a forgalomlassító "tüntetés", de ez bőven elég lehet a fél város keresztbe szívatásához. A budaiak megnyugodhatnak, a pestiek meg elkezdhetik átszervezni a napot.

14:30 és 15:30 között a pokollal lesz egyenlő a Hősök tere – Dózsa György út – Kerepesi út – Hungária körút – Könyves Kálmán körút – Üllői út – Liszt Ferenc Repülőtér felé vezető gyorsforgalmi út – 4-es számú főútvonal.

15:30 és 19:00 között lezárják a 4-es számú főút Üllői út csomópont előtt Budapest irányából kivezető oldalon lévő kanyarodó sávtól a jobb szélső sávot, a Budapest felé vezető oldalon a pedig a 4-es és a 400-as út kereszteződésénél kialakított buszöböl kezdetétől a szélső két forgalmi sáv a repülőtér irányában a harmadik forgalmi sáv kezdetéig tartó szakaszt.

Aki holnap megy nyaralni, az inkább az M0-son közelítse meg a Liszt Ferenc Repülőteret. Ezt tanácsolja a reptér facebookja.

Via: police.hu