Kivételesen nem szerdától szerdáig tartó programsorozattal szórakoztatjuk önt, hanem kiválasztottunk néhány ütős programot, amelyekért szinte meg sem kell mozdulnia, de amikor ott lesz, el sem akar majd jönni. Jól hangzik? Vagy nem hisz nekünk? Döntse el! 

Renault Forma-1 utcai kiállítás

Amennyiben önt is annyira érdekli a Forma-1, mint minket, akkor jöjjön el holnap, azaz július 21-én a Városligetbe autónézőbe. Reggel 10 órától élőben megtekinthető az 1906-ban megrendezett, első Grand Prix-n elindult Renault modell, amellyel nem mellesleg a magyar Szisz Ferenc nyerte az akkori versenyt. Az ingyenes rendezvényen a Renault Sport Formula Team mostani autóját is megnézheti.

Hídséta

Folytassuk az ajánlatot egy lassan szokássá vált Szabadság hidas sétával, amelyet pénteken, vagyis 22-én tartanak meg, értelemszerűen a Szabadság hídon. Érdemes 19 óra körül odaérni, és hozzánk hasonlóan ötletelni, hogy a sétán és az ücsörgésen túl mire lehetne még kihasználni az üres híd adta lehetőségeket.

POKÉMONVADáSZAT!!!

A Mosaik Startup Hub-nak köszönhetően lehetőség nyílik az elvakult és elvakulatlan rajongók számára is, hogy másnap részt vegyenek az első budapesti PokeWalk-on. Ha nem lenne nyilvánvaló, ezen az eseményen a Pokémon Go nevű, okostelefonra kalibrált játékot lehet játszani közösségben, vagyis pokémonokat kell majd gyűjteni együttes erővel. 

Ehhez pedig a Hősök teréig kell csak elmenni 23-án szombaton 18 órára, higgye el, ott lesz mindenki, aki a pokémonok világában egy kicsit is számít! 

Sajnálkozni az Uber távozása miatt

Szerencsére gyakorlatilag meg sem kell mozdulni ahhoz, hogy együtt érezzünk a Magyarországról július 24-én kivonuló Uberrel. Innen, a Hősök teréről indulnak ugyanis egy 6 km-es tiszteletkörre, hogy aztán visszatérjenek a kiinduló pontra együtt bulizni az őket valaha is támogató közösséggel.

A program szintén szombaton lesz tehát, délután 4 órakor kezdődik. Állítólag nagy party lesz, de a folyamatosan frissülő részletek miatt jobb, ha a Facebook-esemény oldalát vizslatja megfelelő rendszerességgel. 

Jóga a Margitszigeten

A vasárnap maradjon a jól megérdemelt pihenésé! Azért nem kell ám azt a négy fal között művelni, ki lehet menni a Margitszigetre és együtt jógázni a többi sportolókedvű emberrel reggel 8:55-től 14 óráig. 

A programajánlónak a Schweppes támogatta, önnek pedig segítenek összemixelni egy Red limonádé koktélt: