A Police.hu írta, hogy augusztus 8-a és11-e  között ideiglenes forgalomkorlátozás lesz EGY koncert miatt. Ezt követően csak a lezárt útszakaszok, illetve az adott időre érvénybe lépő tilalmak garmadáját részletezik, azt nem, hogy mégis milyen szuperprodukció miatt kell megbénítani a belváros szívét.

Egy kis spotlightos kutatómunka után kiderült, hogy a lefedett időintervallumban csak egy nagyszabású, ingyenes koncert lesz a Bazilikánál. Plácido Domingo, a világhírű operaénekes lép fel. Felcsendülnek majd Verdi, Erkel, de Bernstein örökbecsű alkotásai is. Aki nem fér oda a térre, az a környező utcákba kirakott kivetítőkön követheti az eseményt. Ezért lesz

tilos megállni
 

augusztus 8-án 0 órától, 11-én 24 óráig az ötödik kerületben, a Hercegprímás utca mindkét oldalán a József Attila utca és az Arany János utca között, a Szent István téren körben; augusztus 9-én 20 órától, 10-én 24 óráig a Sas utca mindkét oldalán, a József Attila utca és az Arany János utca között; 10-én 8 órától  éjfélig a Bajcsy Zsilinszky út páros oldalán az Arany János utca és a József Attila utca között. Valamint az Arany János utca és a József Attila utca közötti szakaszon a Hercegprímás utca és a Sas utca, a Szent István térrel együtt, 10-én déltől éjfélig egy az egybe le lesz zárva.

Köszönjük.

  

police.hu és bazilika.biz