A Szigeten nem is a programok a legérdekesebbek, hanem a fesztiválozó emberek

Ezt a szentenicát igaz, hogy most találtam ki, de az idei Sziget második vagy nulladik vagy úgynevezett rihannás napjára különösen illik. A fő koncert ugyan hatalmas csalódás volt, de legalább a közönségben nem csalódtunk, hanem ezúttal is találkoztunk egy csomó csinos lánnyal, akik ráadásul voltak olyan kedvesek, hogy pózoltak nekünk egy fotó erejéig. A csütörtöki legcsinosabb ötöt úgy válogattuk össze, hogy mindegyikük visel valamit a fején, a többség kalapot. Önnek ki a kedvence?

Férfikalap

Sok lány használ egy-egy férfias kiegészítőt, hogy az öltözékét különlegesebbé tegye. Van, aki férfias kvarcórát visel, vagy férfias szemüvegkeretet választ, ez a lány pedig egy olyan kalapot vett, aminek a fazonja kifejezetten férfiasnak számít(ott valamikor). Úgy egészében meg kicsit úgy néz ki, mint egy szexi kertészlány, és ezt 100%-ig dicséretnek szánjuk. A felsője egész melegnek néz ki, de reméljük, éjszakára hosszú nadrágot vett, mert akármilyen jól áll neki ez e forrónadrág, estére olyan hideg lett, hogy ez így nem volt már vállalható a tizenkevés fokban.

Nagy fekete kalap

A második lány egy jó nagy, fekete kalapban fesztiválozott, de persze nem ez volt a kiegészítő, ami először feltűnt nekünk, hanem a zsiráf alakú úszógumi. Az összeállítást nem cifrázta túl: a kék farmeren és a kilógó szürke pókón kívül minden egyéb fekete. De persze minek bonyolítaná, ha van olyan szép arca és jó alakja, hogy így is fantasztikusan néz ki?

Nyuszifül

De most a változatosság kedvéért nézzünk valakit, aki kalap helyett valami viccesebbet tett a fejére: egy nyuszifüles hajráfot. Be kell, hogy valljuk, hogy idén mintha a cicafül még trendibb lenne, de persze egy ilyennel is simán győzhet az ember, főleg, ha a körme vadítóan sötétre van mellé lakkozva. Szende is, szexi is, dögös is, szerintünk rengeteg szavazatot kap majd a cikk alján ez a lány.

Bandana kendő

Ön tudta, hogy az ilyesmi fejkendők bandana néven is futnak? Jó alternatíva azoknak, akik unják már a hajráfot, de ez a lány nem csak ezt az egy szokatlan ruhadarabot viseli. Észrevette a rojtokat-bojtokat a felső alján? És a színes karkötő? A narancssárga táska? Alul a passzé a testhez simuló farmer szárán? Mindegyik apró részletet szeretjük, és az összkép is menő!

Lapos kalap

Velencében a gondolában evező férfiaknak van ilyesmi kalapja, és bár esett az eső rendesen a Szigeten idén, csónakázás azért szerencsére nem lett a dologból. De mondjuk őszintén szólva a napszemüvegre se volt túl sok szükség az első két napban, de ha ennek a szettnek része a napszemüveg a lány szerint, akkor mi nem fogunk vitatkozni. A fekete-szürke összeállítást az érdekesen felsliccelt szoknya dobja fel igazán, önnek is tetszik? Ki lett a kedvence? Kérjük, szavazzon egyet!

Melyik lány az ön kedvence?