Tüzérségi lövedéket találtak egy építkezésen szeptember 22-én, csütörtökön délután Budapesten, a József körút és a Krúdy Gyula utca sarkán, ezért 150 méter sugarú körben lezárják a területet.

Páricsi Mariann, a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs altisztje az MTI-nek elmondta, a 16 órakor kezdődő kiürítés során várhatóan 12 épület 120 lakásából kell ideiglenesen távozniuk a lakóknak. 

Várhatóan 16 órától lezárják a József körutat a Blaha Lujza tér és a Baross utca között mindkét irányban, mert egy közeli építkezésen tűzszerészek dolgoznak. A zárás idején a 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik a Blaha Lujza tér és a Corvin-negyed között. A metrók igénybevételét ajánljuk. A 9-es autóbusz és a 83-as trolibusz mindkét irányban terelt útvonalon az Üllői út felé közlekedik a Kálvin tér és a Kálvária tér közötti megállókat nem érinti.

– közölte a BKK.

Update: A BKK szerint megnyitották a József körutat a Blaha Lujza tér és az Üllői út között. A 4-es és a 6-os villamos ismét teljes vonalon, a 9-es autóbusz és a 83-as trolibusz pedig az eredeti útvonalán jár.