Ez a kis üzenet jött velem szembe a Szent Gellért tér és Gárdonyi tér közötti szakaszon. (Valójában az ablaküvegre kiragasztott papír egy helyben állt, és én végeztem helyváltoztató mozgást, amikor a bal és a jobb lábamat felváltva egymás elé/mögé rakva sétáltam.) A bolt dolgozói így kérték meg a jövőben pont az adott helyszínen berosszuló embereket, hogy ha lehet, akkor ne az Árzabálóval és Ördög Nórával fémjelzett üzletlánc egyik egységének lépcsőjére és az elé hányjanak.

#ittanyár #buli #pia #berosszulás #HaHányiKellAkkorNeIde

Péter Dávid Péter (@chatgeza) által megosztott bejegyzés,

Ez viszont felvet egy kérdést.

Hova illik hányni, ha az ember kicsit túl sokat ivott, vagy keveset, de(viszont) elcsapta a gyomrát egy "mindent bele"  gyrosszal?

Szerintem se jófej dolog kapualjba, üzletek tövébe rókázni. Mi a legjobb megoldás? Hova siessünk, mit keressünk, ha érezzük, hogy baj van? 

Keressünk egy kukát? Nem a legjobb megoldás, mivel a fedeles kukákba nehéz betalálni, viszont a fém szemetesek meg oldalt lyukacsosak. Ha a járdát vagy egy kapualjat kínálunk meg a gejzírként feltörő béltartalmunkkal, akkor egy gondnok napját nehezíthetjük meg. Találjunk egy bokrot? Legyen nálunk egy hányózacskó? Talán az utóbbi a legjobb a köz- és magánterületek hányásmentesítése szempontjából. 

Ön mit gondol?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Felmerült itt egy kérdés

Ha rosszul vagyunk, akkor hova hányjunk?

16 · Apr 26, 2018 10:20am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments