horoszkóp

BP ma

A Velvet vízfejblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Gond van a lakótárssal? Beszélni kell a lakás tulajdonosával!

2018. július 17., 16:29 Módosítva: 2018.07.19 13:42
2

A napokban megosztottunk egy olvasói levelet, ami röviden arról szólt, hogy 

 • a két lány és egy fiú lakta albérletben a fiú jelezte, hogy a barátnője néha ott lenne a lakásban, ha nem baj. Megbeszélték, hogy ez nem baj.
 • De a heti 3-4 napos ott tartózkodásból állandó ott élés, tangában mászkálás lett. Az elmesélés szerint szinte a fürdőt és a konyhát is privatizálták, de takarítani nem takarítottak maguk után.
 • A két lány tűrte ezt a dolgot, de egyikük megelégelte a bebarnult fürdőtálcát és az idő közben megjelent bogarakat, ezért szóvá tette, hogy akkor most nagytakarítás lesz. 
 • Most a fiú ajtócsapkodással kommunikál.

A történetre több olvasói levél is érkezett, melyek közül most megosztunk egyet. 

Ön mit göndol?
Írja meg nekünk!
Távolról sincs vége, olvasson még

A lakótárs beköltöztette a barátnőjét, nem takarítanak, a fürdő gusztustalan és megjelentek a bogarak

2018. július 16., 16:11 Módosítva: 2018.07.18 07:39
20

Egyetemistaként az emberek többsége valamilyen módon megtapasztalja, hogy milyen egy másik emberrel együtt élni, hogy milyen az, amikor a szülők nem készülnek estére meleg vacsival, hogy a szennyes ruhákat nincs, aki kimossa, és így tovább. Vannak, akiknek kollégistaként kell egy szobán osztozva kell megtanulniuk magukról gondoskodni, vannak, akik albérletben, jobb esetben külön, saját  szobában, de a konyhát, a fürdőt és wc-t közösen használva tapasztalhatják meg a felnőtté válást. De úgyis mindenki érti, hogy miről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Budapest városa olyan hőst kap, amilyet megérdemel

2018. június 27., 14:03 Módosítva: 2018.06.28 14:53
7

Ő az a hős, akit a város megérdemel. Nem pedig akire szüksége van. Úgyhogy vadászni fogunk rá, mert Ő el tudja viselni. Mert Ő nem egy hős. Ő a néma védelmező! A figyelmes oltalmazó! A Sötét Lovag!

- részlet A sötét lovag című filmből. Ilyen önkényes igazságosztót kap most Magyarország Gotham városa, azaz Budapest. Nappal magánnyomozó, de éjjel szuperhőssé alakul. Nincs szüksége drága kütyükre, és nem bújuk menő álarc mőgé sem. Budapest polgárai, ti, kik a bulinegyed szórakozóhelyeinek klotyójában adjátok be magatoknak az illegális szereket, jobb lesz félnetek, mert utolér benneteket az érdi végzet.

Nagy Alekosz július 7-én 22:00-kor munkába áll, és kiviszi a szemetet, amit összefújt a szél.  

(A Facebookra kiírt posztja szerint adott időponttól fogja felügyelni a bulinegyedben a rendet.)

 • Pénteken indul a Fatal Drop

  2018. június 26., 15:56 Módosítva: 2018.06.27 17:17
  8

  A Fatal Dropról egyelőre annyit lehet tudni, hogy az MTV szervezi, hogy az egész nyáron át fog tartani, és hogy pénteken indul majd a Pontoon nevű helyen, Seven Davis Jr-ral.

  Amint az az esemény Facebook-oldaláról is kiderül spoiler alert felkiáltással, az eseménynek van egy különleges apropója is, de egyelőre nem lehet tudni, hogy micsoda. Szóval pénteken a Pontoon nevű helyen vár mindenkit a Fatal Drop, ahol minden ki fog derülni, meg persze lesz egy jó nagy buli a fenti Seven Davis Jr. részvételével. Az esemény facebookos oldalát ide kattintva lehet megnézni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nyilvános lesz Luxus Vivien esküvője, ön is elmehet

  2018. június 19., 13:47 Módosítva: 2019.09.29 13:15
  21

  Ritkán szoktunk programajánlóval jelentkezni, de július 15-én lesz egy olyan esemény Budapesten, ami nem maradhat ki a Velvetből: összeházasodik Vasvári Vivien, akit a Feleségek luxuskivitelben című sorozatból lehet ismerni, és ezért Luxus Viviként is szokták emlegetni, valamint vőlegénye, Fecsó. A sportolóból lett realitysztár a következőt posztolta ma az Instagramra:

  A templomi esküvőnk Budapesten (július 15. 12:30) nyilvános lesz a „Petőfi téri Ortodox templomban” , ami azt jelenti, bárki eljöhet rá!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  „Semmi személyes élmény, egyszerűen baromságnak tartom”

  2018. június 11., 09:14 Módosítva: 2018.06.13 13:08
  3

  Megkérdeztük a Velvet olvasóit, hogy mégis miként állnak a lezárt és a gyalogosoknak átadott Szabadság hídhoz, ami a fonódó villamoshálózat építéséből eredő forgalomkorlátozásból nőtte ki magát mondhatni hagyománnyá.

  A SZABIHÍD ELÉGGÉ MEGOSZTJA AZ EMBEREKET. 600 VÁLASZADÓ IMÁDJA, MÍG 500 KIMONDOTTAN GYŰLÖLI AZ EGÉSZET.

  Olvasónk röviden és tömören megfogalmazta véleményét ezzel kapcsolatban: szerinte ezzel csak a többséget szívatják, de amúgy jópofa. Levelét változtatás nélkül olvashatja.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  „Ha megkérdezem a férjemtől, hogy miért, mindig az a válasz: mert a magyarok így csinálják”

  2018. június 5., 17:07 Módosítva: 2019.01.03 09:23
  74

  Egy fiatal, fekete nő, Starr Varga valamivel több mint egy éve él Budapesten, az élményeiről pedig blogot vezet. Ezekből van is neki bőven, hiszen nemcsak több ezer kilométerre költözött az otthonától, hanem itt született a gyereke is. Így ő nem egyike azoknak a külföldieknek, akik munka miatt érkeznek Budapestre, hanem kifejezetten élni, családot alapítani jött ide. Starr egyébként távmunkában egy Los Angeles-i cégnek dolgozik, ám szabadidejében hasznos tippekkel látja el a Magyarországra látogató külföldieket a Black Girl in Budapest, azaz egy fekete lány Budapesten nevű blogján. Ezen keresztül találtunk rá mi is, és beszélgettünk vele, hogy még többet megtudjunk arról, milyen afroamerikaiként Közép-Európában élni (pláne egy olyan országban, ahol az elmúlt időben elég jelentős az idegenellenesség), miként került ide és hogyan látja Budapestet.

  Starr Varga és a férje
  Starr Varga és a férje
  Fotó: Black Girl in Budapest

  „A férjem magyar és imádunk utazni. Korábban Los Angelesben éltünk, de mikor összeházasodtunk, elhatároztuk, hogy külföldön akarunk családot alapítani. Azért döntöttünk Magyarország mellett, mert így a férjem hosszú évek után újra családja közelében lehet, ráadásul az ország központi elhelyezkedésének köszönhetően egész Európában könnyen tudunk utazni. Korábban egyébként nem éltem más országban, csak Amerikában. Ott Észak-Karolinában nőttem fel, majd New Yorkba költöztem, onnan pedig Los Angelesbe” – kezdte a történetét a Starr, aki ezután az első benyomásairól mesélt. Arról, hogy ugyan Budapestbe azonnal beleszeretett, a magyar ügyintézés őt is fejbe vágta.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  'Mi kifejezetten kedveltük a lezárást, amíg a célja a közösségi tér megteremtése volt"

  2018. május 29., 10:12 Módosítva: 2018.05.30 10:33
  13

  Megkérdeztük a Velvet olvasóit, hogy mégis miként állnak a lezárt és a gyalogosoknak átadott Szabadság hídhoz, ami a fonódó villamoshálózat építéséből eredő forgalomkorlátozásból nőtte ki magát mondhatni hagyománnyá.

  A Szabihíd eléggé megosztja az embereket. 600 válaszadó imádja, míg 500 kimondottan gyűlöli az egészet.

  Egy a környéken élő olvasónk részletesen ki is fejtette véleményét, hogy az elején miért tetszett neki a kezdeményezés, és hogy ma már miért nem szereti annyira.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ön örül, hogy 2018-ban is 4 hétvégén át csak a gyalogosoké lesz a Szabadság híd?

  2018. május 25., 15:02 Módosítva: 2018.05.27 14:02
  7

  Mondhatni hagyomány lett egy egyszeri sínfelújítási munka miatti kényszeres hídlezárásból. 2016-ban volt, hogy a fonódó villamos építése miatt le kellett zárni a Szabadság hidat. Mivel akkor sem az autók sem a villamosok nem közlekedhettek rajta, így a gyalogosoké, meg persze a bicikliseké, görkorisoké, gördeszkásoké, rollereseké lett a placc. Hamar kiderült, hogy az éjjel-nappal autó- és villamosmentes terület nem csak arra jó, hogy átsétáljon rajta az ember. 2017-ben a VaLyo egyesület szervezésének köszönhetően a főváros megengedte, hogy négy hétvégére különösebb ok nélkül lezárják a Szabadság hidat. (Az Index készített egy interjút a 2017-es Szabihíd szervezőivel. Itt lehet elolvasni.)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Liftgraffitivel állt bosszút a hoppon maradt kajafutár

  2018. május 17., 14:51 Módosítva: 2018.12.20 08:47
  63

  A mi házunkban folyton történik valami. Erzsébetvárosban lakom, és a legújabb fejlemény, hogy az egyébként kissé kétségbeejtő állagú liftben megjelent az alábbi graffiti. Ennyi a tény, innentől kezdve minden csak az én értelmezésem, ami persze simán lehet, hogy nem pontos. De úgy tűnik, valaki azt rondította oda a liftajtó tetejére belülről, hogy

  Jatt??? III. em.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Felmerült itt egy kérdés

  2018. április 26., 10:20 Módosítva: 2018.04.27 14:23
  16

  Ez a kis üzenet jött velem szembe a Szent Gellért tér és Gárdonyi tér közötti szakaszon. (Valójában az ablaküvegre kiragasztott papír egy helyben állt, és én végeztem helyváltoztató mozgást, amikor a bal és a jobb lábamat felváltva egymás elé/mögé rakva sétáltam.) A bolt dolgozói így kérték meg a jövőben pont az adott helyszínen berosszuló embereket, hogy ha lehet, akkor ne az Árzabálóval és Ördög Nórával fémjelzett üzletlánc egyik egységének lépcsőjére és az elé hányjanak.

  #ittanyár #buli #pia #berosszulás #HaHányiKellAkkorNeIde

  Péter Dávid Péter (@chatgeza) által megosztott bejegyzés,

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Cudar egy idő lesz ma

  2018. március 17., 11:12 Módosítva: 2018.03.18 13:59
  5

  Emlékeznek még mi volt 2013. március 15-én? Betemette a hó Magyarországot. Voltak, akik útnak indultak, de nem jutottak sokáig, így a fagyhalál elkerülése végett mindenki kapott egy SMS-t, hogy aki úgy van, az üljön be egy másik, úton ragadt kocsiba. Annyira komoly volt a baj, hogy 13035 embert és 3490 elakadt járművet kellett kiszabadítani és 114 elzárt út volt. Az úton rekedtek ideiglenes elhelyezésére 495 melegedőt működtettek, ahol 8 ezer embert láttak el.

  Most mindez megismétlődhet. De, ahogy akkor is, úgy most is jó előre szólt az OMSZ, hogy

  jön a hóapokalipszis. 

   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Igazi hős ez a nő, aki egy mozdulattal tette helyre a metrón terpeszkedő férfit

  2018. március 14., 15:22 Módosítva: 2018.03.16 09:16
  19

  Többször is megemlékeztünk már a tömegközlekedés idegesítő alakjairól, jelenségeiről. Egy 2015-ös cikkünk szerint önök az ülésre a cuccukat pakoló utasokat utálják a legjobban. De azóta eltelt már egy kis idő, úgyhogy ideje, hogy egy külföldi sztorival felelevenítsük a témát.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ennél jobb helyen nem hagyhatta volna a mankóját

  2018. március 6., 10:53 Módosítva: 2018.03.07 14:56
  27

  Az alábbi fotót a Blaha Lujza téri aluljáróban készítettem egy olyan szegletben, ahol a falnál hajléktalanok holmijai hevertek mindenhol. Úgy tűnt, maguk a hajléktalanok csak rövid időre, vagy legalábbis rövid ideje mehettek el onnan valamiért, mindenesetre egyikük egy pár mankót is otthagyott a falra kitett plakátnak döntve.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Sálat, sapkát kapott a Főkukac

  2018. február 16., 15:24 Módosítva: 2018.02.18 10:23
  461

  Az idei telet mi valahogy borzasztó hidegnek érezzük. Épp ezért örömmel láttuk, hogy valakinek megesett a szíve a Bem rakparton elhelyezett, A nagy ho-ho-ho Horgász című rajzfilmből ismert Főkukac szobron és sapkával, sállal ruházta fel.  Ősszel ebben a cikkünkben megírtuk a kis szoborral kapcsolatos tudnivalókat és hogy pontosan hol találhatja.

  Velünk egy időben szúrta ki egy olvasónk is a dolgot, aki az alábbi képet küldte nekünk.  A téli ruha alól szinte csak az orra lóg ki, de ez is lényeg, hiszen a legenda szerint a Főkukac orrának megdörzsölése hozza el a horgászok szerencséjét.  

  Kicsit úgy éreztük, egy tányérból szalonnázunk II. Erzsébettel

  2018. február 1., 20:30 Módosítva: 2018.02.03 16:59
  7

  Kivételesen celebgála helyett, gasztroeseményen voltunk, de szerencsére egy kicsit itt is sikerült belefutni Erzsébet királynőbe.

  Ilyen lett Ferihegyen az új luxusváróterem

  2018. február 1., 16:21 Módosítva: 2018.02.21 08:28
  80

  Egy sajtóközleményt kaptunk arról, hogy a Budapest Airport elindította első VIP-szolgáltatását. Ferihegyen már viszonylag régóta van mindenféle „lounge” azoknak, akik nem akarnak jobb esetben már csak másnapos angol turistákkal együtt rostokolni Ferihegyen, de itt most ennél többről van szó. A közlemény szerint a szolgáltatás része még a külön várón kívül:

  • dedikált kísérő a teljes repülőtéri tartózkodás idejére;
  • gyorsabb be- és kiszállás;
  • hordár; és
  • privát sofőrös transzfer is kérhető a város és a repülőtér között.

  Erről az embernek először az jut eszébe, hogy a dedikált alatt remélhetőleg nem azt kell érteni, hogy van a kísérőn egy aláírás, hanem azt, hogy az illető csak a jólfizető VIP-vel foglalkozik egész idő alatt, másodszor pedig az, hogy a reptérhasználattal kapcsolatban a legnagyobb luxus az lenne, ha nem kéne egyáltalán ott lenni, hanem csak megérkezne az ember, beszállna a gépbe és indulás.

  Az új váróról alább megnézhet néhány képet, az alatt pedig ki lehet gördíteni a sajtóközlemény teljes szövegét.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Fővárosi Önkormányzat keresi Budapest himnuszát

  2018. január 31., 11:03 Módosítva: 2018.02.01 12:28
  13

  Igazából elsősorban azért tesszük ezt a hírt ide, hogy legyen apropónk arra, hogy megosszuk kedvenc budapestes dalunkat, amely természetesen az I love Budapest a Dolly Rolltól az 1988-as Zakatol a szív albumról.

  A Fővárosi Önkormányzat azonban, ha jól vesszük ki, egy új számot szeretne Budapest himnuszának, csak mi sajnos nem bízunk annyira a mostani zeneszerző-generációban, hogy a fenti dal őszinte hurráoptimizmusát überelni tudják. Általában is nehéz elhinni, hogy bárki, aki magyar nyilvánosan és intenzíven lelkesedni tudjon bármiért, de hogy pont Budapestért, az meg végképp példátlan. Na de hátha nem lesz igazunk!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  "Beütlek a zaszfaltba, körbelocsollak, oszt gyökeret eresztel!"

  2018. január 20., 12:59 Módosítva: 2018.01.22 11:32
  27

  Ha az ember jár-kel Budapesten, egészen abszurd történetekbe meg jelenetekbe tud belefutni. Az év eleje például egy tömegközlekedésest hozott, egy egészen váratlan trágár beszólással. Abban a posztban egy felhívást helyeztünk el, hogy akinek van hasonló története, küldje be nekünk, és erre válaszként kaptuk az alábbi sztorit.

  Mint kiderül belőle, az embernek nem is kell járnia-kelnie Budapesten ahhoz, hogy ilyen cifrákat halljon, hiszen a levél beküldője otthonról dolgozva hallotta meg, hogyan beszélnek egymással az építkezésen a munkások. De a nem részletezzük a szituációt, mert azt úgyis nagyon szórakoztató részletességgel tartalmazza a levél bevezetője. Legalul kiemeltük magát a beszólást, de figyelem, mivel beszólásról van szó, természetesen trágárságot is tartalmaz! Ha ön zavarják a csúnya szavak, kattintson tovább!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megkerestük a BKK-t az Adidas és a berlini tömegközlekedés közös projektjével

  2018. január 19., 14:32 Módosítva: 2018.01.22 07:41
  25

  Az Adidas piacra dobott egy új cipőt. Ez önmagában nem valami nagy breaking. Persze a sneakerfüggők rácuppannak az ilyenekre, de a német cipő- és ruhagyártó cég különlegesebbet akart annál, hogy simán csak valami menő rapper nevével drágán eladott csukával villantson. Ezért kitalálták, hogy nem a hardcore cipőfanatikusokat, a kondilépőkre ráfeszült Carrie Bradshaw-kat szólítják meg, hanem az átlagfogyasztókat. És jött az Adidas és a berlini tömegközlekedés szerelemgyereke,

  a cipő, ami egy éves bérlet is egyben.

   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Futurisztikus budapesti kórházról tudósítottak a '60-as években

  2018. január 19., 10:15 Módosítva: 2018.01.21 09:09
  25

  A Mediadrumworld nevű hírügynökség túrta elő ezt a filmhíradónak tűnő felvéltelrészletet a '60-as évekből. Hogy pontosan honnan van a film, azt nem közlik, mindenesetre úgy tűnik, hogy nyugaton a '60-as években arról tudósítottak, hogy a kommunista Magyarországon már az újszülöttellátás robotizálásával készülődnek. A dolog előnye elvileg az lett volna, hogy kisebb a fertőzésveszély, ha a babákat nem érintik emberi kezek.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Interjú egy mezei nézővel, aki havonta 26 előadást néz meg

  2018. január 16., 11:42 Módosítva: 2018.10.07 10:13
  793

  Évek óta rutin számomra, hogy ha megnézek valamit színházban, akkor amikor hazaérek az előadásról, azonnal elolvasom, mit írt róla a Mezei Néző című blog. Merthogy bármit nézek meg, nagy valószínűséggel a Mezei Néző blog szerzője már rég látta, valószínűleg többször is.

  Ha az ember egy ideig olvassa ezt a blogot, akkor a posztokból apránként kiderül, hogy ez a bizonyos Mezei Néző csak annyiban mezei, hogy nem színházban dolgozik, hanem középiskolában tanít, tehát nem hivatásos kritikusként ül be az előadásokra, hanem csak mezei nézőként. Olyan szempontból viszont mégsem mezei, hogy sok előadást már a főpróbán megnéz, és hogy rendkívül elgondolkodtató posztokat ír róluk. Na de hogy tud valaki ennyit színházba járni, akinek nem is ez a munkája? És egyáltalán, pontosan mennyit jár színházba? És hogy lehet ezt a szenvedélyt összeegyeztetni a családi élettel, ha az embernek három gyereke van?

  Makk Zsuzsára már évek óta kíváncsi voltam, most végre megkerestem a Facebookon, vállalta az interjút, és itt ül előttem Mucsi Zoltán-pólóban, amiről azt meséli, hogy a színész facebookos kommentversenyén nyerte. Egy lyukasórányi időnk van arra, hogy az iskolai orvosi rendelőben minden fontosat/érdekeset megbeszéljünk.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Elromlott a tévéd, bazmeg?

  2018. január 2., 15:22 Módosítva: 2018.01.03 15:20
  17

  Az élet néha olyan jeleneteket produkál, hogy az ember nem tud másra gondolni, csak arra, hogy

  na ilyen is csak Budapesten történhet meg.

  Az alábbi vicces-dühítő jelenet az év első hétköznapjának reggelén zajlott az egyes villamoson, majdnem reggel kilenc óra volt már, jöttem be a szerkesztőségbe.

  Amikor felszálltam a szerelvényre, azonnal feltűnt A Telefonáló. Egy ötven körüli férfi borzasztóan hangosan telefonált, ráadásul úgy, hogy a telefonja ki volt hangosítva. Az egész villamos kénytelen volt azt hallgatni, hogy ő hogyan szervez meg egy találkozót. Elég komplikált szervezkedés volt mellesleg, mert A Telefonáló azt javasolta, hogy egy buszmegállóban fog várni, és ha beszélgetőpartnere hamar odaér, akkor ott beszáll az autójába, de ha a busz jön hamarabb, akkor arra fog felszállni. Nem volt több ülőhely a villamoson, csak A Telefonáló mellett levő hely, de azt elfoglalta a táskájával, ezért úgy döntöttem, hogy inkább állok, A Telefonálónak hátat fordítva.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nőket zaklatnak a Ferenciek terén a biztonsági őrök, de senki nem tesz semmit

  vik
  2017. december 22., 09:30 Módosítva: 2017.12.23 20:04
  0

  A járókelő.hu-n arról írnak, hogy december 18-án, nagyjából 17 óra körül a Ferenciek tere metrómegállóban dolgozó biztonsági őrök szándékosan olyan közel álltak a mozgólépcsőn felhaladó női utasokhoz, hogy azok csakis úgy tudták kikerülni őket, ha hozzájuk érnek. Az őrök ugyanígy tettek az ellenőrzésre felszólított nőkkel, akiknek a jegyeit úgy vizsgálták meg, hogy közben két oldalról is megérintették őket. Az írásból kiderül, hogy ez nem egyszeri eset, és többször előfordult már, hogy az ellenőrök, de kiváltképp a biztonsági őrök ekképp jártak el, azaz a munkájukat nőkkel, gyakran diáklányokkal szembeni visszaélésre használják.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A hét plakátja: meglett Hugó busza!

  2017. december 19., 10:42 Módosítva: 2017.12.20 13:47
  5

  Szeretjük a magáncélú, de közszemlére tett üzeneteket, főleg közülük a vicces/furákat. Most egy olyat mutathatunk, ami különösen szívmelengető, plusz jópofa dolog elképzelni, hogy ki lehet Hugó (vagy ahogy a plakát írja, HUGO), és hogy milyen kapcsolatban lehet azzal a valakivel, aki a plakátot ekkora műgonddal, ilyen ügyesen, ráadásul ennyire szuper rajzokkal elkészítette. És egyáltalán: milyen körülmények között tűnhetett el ez a busz? És vajon mit fog szólni Hugó, ha megtudja, hogy mégis megvan elveszettnek hitt játéka?

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hajnalban kiselefánt született a Budapesti Állatkertben

  2017. november 8., 11:46 Módosítva: 2019.05.24 18:49
  246

  2013 után most ismét elefántborjú született Budapesten - írja az Állatkert honlapja. Az állat szerda hajnalban jött világra minden komplikáció nélkül, nem sokkal később sikeresen lábra is állt. A gondozók most arra várnak, hogy megtalálja az emlőket és szopni kezdjen.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megtaláltuk Magyarország legfélelmetesebb töklámpását

  2017. november 1., 13:48 Módosítva: 2017.12.21 07:35
  877

  A hetedik kerületben a Dembinszky utcában haladtam ma el egy kapualj előtt, sajnos pont Halloween éjszakája után, ezért nem világított már ez a zseniális töklámpás. Nem tudom, ki készíthette, de ezúton üdvözlöm! Jópofák voltak a hírességek jelmezei is, ez viszont ezerszer viccesebb.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A Főkukac szobor az ön horgászszerencséjét is meghozhatja

  2017. október 15., 08:53 Módosítva: 2017.10.16 09:30
  31

  Még van annyira szép idő, hogy azt érezhessük gyorsan ki kell használni és irány a napsütötte város. Áll a Duna partján egy aprócska szobor, amit gyerekkorunkból jól ismerhetünk – kiváló úti cél lehet, egy kis Bem rakparti sétával egybekötve. Felvezetésnek íme, egy videó:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bezárt az Operaház, de bejártuk a legtitkosabb zugait is

  2017. október 14., 10:09 Módosítva: 2019.05.17 17:31
  318

  2019-ben nyit csak újra az Opera a felújítás miatt, de most megnézheti ezt a legendás épületet úgy, ahogy még sose látta. És most már biztosan nem is fogja.