BP ma

A Velvet vízfejblogja

Baukó Éva szerint kullancs módjára csüngenek Will Smithszen a hazai influencerek

2019. szeptember 25., 20:43 Módosítva: 2020.02.17 14:33
2

Az egykori műsorvezetőnő Facebook oldalán fogalmazta meg markáns véleményét a hazai hírességek Will Smithszel való fotózásáról. Meglátása szerint azok az influencerek és celebek, akik a hollywoodi sztárral készült fotóiktól remélik a likeokat, nem mások, mint kullancsok, sőt egyeseket egyszerűen "szarnak" titulált.

Távolról sincs vége, olvasson még

Figyeljen, hátha összefutnak - Will Smith ismét lazán járkál Budapesten

2019. szeptember 25., 10:04 Módosítva: 2019.10.18 12:56
9

Igen, jól olvasta. A zenészként is aktív Will Smith ugyanis DJ Jazzy-vel karöltve ma este ingyen és bérmentve szórakoztatja Budapest lakóit a bazilika előtti Szent István téren – írja a Blikk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Baji Balázs térdműtétje pozitívumáról: „Végre nem folyamatos nemeket kellett mondanom”

2019. augusztus 31., 11:04 Módosítva: 2019.09.01 11:00
15

Baji Balázs idén először vesz részt a hétvégén megrendezett Budapest Urban Gamesen (BUG), ahol nem a futóversenyen indul, inkább falmászásban próbálja ki magát. A sportolóval a BUG sajtótájékoztatóján beszéltünk.

Valószínűleg a Budapest Urban Games-es szerepvállalásoddal sokakat motiválsz a sportolásra. Neked ki, vagy mi volt a legnagyobb motivációd?

Sosem kellett túlságosan motiválni, gyerekként is folyamatosan kerestem a módját, hogy sportolhassak. Az én gyerekkoromban még kevésbé voltak jelen azok a számítástechnikai és egyéb ingerek, amik a mai gyerekeket a négy fal között tartják. Mindig kerestem a helyem a sportvilágban, amit 13 évesen találtam meg, az atlétikában. A mai napig keresek és találok olyan helyzeteket, amikből fejlődni lehet, a BUG is ilyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

A magyar Lady Gaga, aki saját dalokat szerez egy színdarabhoz – Indul a Sztárban Sztár leszek!

2019. augusztus 30., 10:28 Módosítva: 2019.08.31 09:52
397

Szeptember elsején startol a Sztárban Sztár (Leszek), a műsor azonban teljesen új formában várja a nézőket. Ebben a szériában ugyanis nem a celebek bújnak más hírességek bőrébe, hanem civilek mutatják meg, hogyan kell hazai vagy külföldi celebritásokat mímelni. De persze nem elég a hasonlóság, tehetség is kell ahhoz, hogy valaki tovább jusson. Czigány Juditban pedig minden megvan ehhez.

A lajosmizsei lány számára nem ismeretlen környezet a színpad. Éveken át játszott színházban egy társulat tagjaként, és énekesnőként is kipróbálta már magát. Most jött el számára az idő, hogy szóló karrierbe kezdjen. Interjú.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyurta Dániel: „Már akkor tudtam, hogy ez az élet véget fog érni, amikor aktívan versenyeztem”

2019. augusztus 27., 11:05 Módosítva: 2021.03.09 09:51
99

Hétvégén rendezik meg negyedjére a Budapest Urban Gamest, amikor a város köztereit elfoglalják a sportolni vágyók,hogy együtt mozoghassanak. Gyurta Dániel a program egyik arcaként vesz részt az eseményen. Az olimpikonnal a BUG sajtótájékoztatóján beszéltünk.

Melyik programban veszel részt a hétvégén?

Én fogom megnyitni a Duna-átúszást, ami egyrészt azért is remek, mert egy nagyszerű program, a Budapest Urban Games  keretében valósul meg, másrészt pedig azért örülök neki, mert még sosem úsztam át a folyót.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az megvan, hogy 2012-ben a Rednex utcárahugyozós videót forgatott Pesten?

2019. augusztus 20., 20:07 Módosítva: 2019.08.21 12:31
20

Szóval ez a sztori ott kezdődik, hogy van egy Todd in the Shadows nevű Youtube-felhasználó, akinek nagyon érdekes és szórakoztató videó vannak mindenféle zenei témákról. Az egyik kedvencem tőle a One Hit Wonderland nevű videósorozat, amiben egyslágeres előadók karrierjét mutatja be. Véletlenül pont most néztem meg a Rednexről szóló részt, ami azzal a svéd együttessel foglalkozik, akik 1995-ben a Cotton Eye Joe című country-techno számmal lettek híresek. Todd in the Shadows a Rednexről szóló videója végén mutat részleteket későbbi számaikból is, és itt tűnt fel, hogy az egyik klipben a háttérben magyar nyelvű feliratok láthatók.

Persze rögtön kikerestem a klipet, íme.

Távolról sincs vége, olvasson még

Luis Fonsi Budapesten van

2019. augusztus 16., 15:22 Módosítva: 2019.10.18 12:56
22

A Despacito énekese másodszor jár Budapesten. Már két és fél hónapja turnézik, utolsó európai állomása pedig a magyar főváros, amit a világ legszebb városának tart.

Távolról sincs vége, olvasson még

Reklámszakembert kérdeztünk a Coca-Cola-kampány körüli botrányról

2019. augusztus 14., 15:58 Módosítva: 2019.08.16 08:32
38

Kovács Leventét, a White Rabbit Budapest kreatív igazgatóját, a Reklámtörténet alapítóját a Coca-Cola plakátbotrányáról kérdeztük, amiről korábban már Lakatos Márk is kifejtette a véleményét nekünk. 

Téged, mint szakembert meglepett, hogy ekkora botrány kerekedett a plakátokból?

A reklámozónak/reklámkészítőnek szent meggyőződése, hogy akkor tudja megszólítani a számára fontos vásárlóréteget, ha beemeli őket a reklámba. Az elmúlt évtizedben számos nemzetközi márka kommunikációjában egyre gyakrabban jelentek meg az azonos nemű párok. Hogy ezen célcsoport szerepeltetése mögött mennyire a másság elfogadásának gondolata, a téma társadalmi érzékenyítése, netán az eladásösztönzés, a profitorientált szemlélet húzódott meg, azt mindenki saját maga döntse el.

Ami biztos: a melegpárokat szerepeltető reklámok a világ minden táján, mindmáig felkavarják a port. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szabó Erika fürdőruhában, Cinthya Dictator autóban promózza a budapesti városi sportot

2019. augusztus 14., 11:29 Módosítva: 2019.09.03 15:35
63

A BUG rövidítés a Budapest Urban Games nevű eseménysorozatot takarja, aminek a következő programjai augusztus 31-én és szeptember 1-én lesznek. Ezen kívül szeptember 13-15 között egy World Urban Games Budapest nevű eseménysorozat is lesz a fővárosban, mind a kettőhöz van kampányanyag hírességekkel, mutatjuk is mind a kettőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Diadalívszerűség torlaszolja el a Marek József utcát: filmet fognak forgatni

2019. augusztus 14., 07:37 Módosítva: 2020.03.20 13:32
20

Erzsébetvárosnak a Városliget felőli végében a hosszú hétvége után lesz a forgatás, de már most áll egy igen látványos díszlet. Megkérdeztük, mit forgatnak, de titok.

„Sosem veszítettem, így hát most sem fogok" - Berki Krisztián akar Budapest új főpolgármestere lenni

2019. július 19., 14:52 Módosítva: 2019.07.21 10:58
696

Meglepő videót töltött fel Berki Krisztián Facebook-oldalára. Az üzletember egy medencéből sétál ki a felvételen, miközben bejelenti, hogy indul a főpolgármester-választáson. 

Igen, indulok. Októberben én leszek Budapest következő főpolgármestere

- mondja a videóban. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Dakota Fanning Budapesten van – Tatár Csilla össze is futott vele

2019. július 8., 15:54 Módosítva: 2019.12.05 14:20
22

A műsorvezető Instagram-posztban számolt be nem mindennapi élményéről. Éppen egy budapesti étteremben vacsorázott, majd kiszaladt a mosdóba, és amikor visszaért azt látta, amint maga Dakota Fanning mosolyog a kisfiára.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rékasi Károly indul az önkormányzati választásokon

2019. július 3., 16:25 Módosítva: 2019.07.05 09:07
1

A következő poszt jelent meg tegnap Rékasi Károly Facebookján.

Távolról sincs vége, olvasson még

Köllő Babett és Kulcsár Edináék is felpróbálták az új pride-kollekciót

2019. július 3., 14:49 Módosítva: 2019.07.05 10:52
61

Szombaton lesz a Budapest Pride felvonulás, és nem sokkal az esemény előtt saját pólókollekcióval jelentkezett Pusztai Olivér, a Mr. Gay World harmadik helyezettje, amint azt a múlt héten az Instagramján is bejelentette. Hozzátette egyrészt azt, hogy a legjobb az lenne, ha ezeket a pólókat nem csak a július 6-i felvonuláson hordanák minél többen, hanem egész évben, másrészt azt is, hogy a pólókból származó bevételt a Háttér Társaság segélyvonalának támogatására ajánlotta fel.

A kollekció azóta szépen kezd terjedni, nemrégiben Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben sztárja posztolt egy képet, amin az egyik Pride-pólót viseli. Amint azt az alábbi képösszeállításban mutatjuk, Kulcsár Edina és Csuti szintén fényképezkedett egy-egy olyan pólóban, ami a Pride-kollekcióból való, amelynek bevételét Pusztai Olivér teljes egészében a Háttér Társaság javára ajánlotta fel. A pólókkal elindított jótékonysági kampányt támogatja továbbá Emci is, aki egy szépséggel foglalkozó influenszer, az Instagramjába itt lehet belenézni. További részletek és fontos linkek alább, a fotók alatt találhatók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eva Longoria Budapesten van

2019. július 2., 12:26 Módosítva: 2019.11.18 15:43
30

Jason Momoa, Scarlett Johansson és még sok más sztár után most Eva Longoria is a magyar fővárosba érkezett, már több Insta-sztorival is becsekkolt. 

A 24.hu szúrta ki, hogy a színésznő éppen a L'Orealnak forgat valamit, reméljük, több napot is nálunk tölt majd. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A Fekete Özvegy forgatásán jártunk, Scarlett Johansson már Budapesten van

2019. június 27., 07:31 Módosítva: 2019.10.18 12:56
32

Nem, Scarlett Johanssont sajnos nem láttuk, sok minden mást viszont igen. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, elkezdődött az új Marvel-film, a Fekete Özvegy forgatása a városunkban. A főszereplő Scarlett Johansson már a hétvégén Budapesten volt, a Népszínház utcában forgatott. 

A 8. kerület Itt Lakunk oldal vette észre, hogy a Best of Widows nevű Twitter-oldal nemrég feltöltött képén Scarlett Johansson látható, amint Budapesten, a Népszínház utcában forgatja a Fekete Özvegy egyik jelenetét. 

A színésznőnek most éppen vörösesbarna színű a haja, amit befonva hordott, egy bomberdzsekit és egy fekete farmert viselt. A képeken látható jelenetet hétfőn vették fel, elvileg többször már nem forgatnak az utcában. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Már elkezdték az új Marvel-film forgatását Budapesten, amiben Scarlett Johansson is szerepel

2019. június 25., 08:25 Módosítva: 2019.06.26 16:15
42

A tervek szerint 2020-ban kerül a mozikba, de már most elkezdték a Fekete Özvegyről szóló, soron következő Marvel-film forgatását Budapesten, aminek a főszereplője természetesen Scarlett Johansson lesz. 

A Marvel Magyarország Rajongói Blog fedezte fel, hogy már nagyban folynak a Fekete Özvegy budapesti munkálatai. A film egy előzménytörténet lesz, amiből Scarlett Johansson karakterének,  aFekete Özvegy pályájának kezdetét ismerheti meg. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A Slayerrel fényképezkedve búcsúzott Jason Momoa Budapesttől

2019. június 12., 11:12 Módosítva: 2020.09.19 12:11
43

A Papp László Sportarénában tartott koncertet kedd este a Slayer együttes. A rockzenekar hivatalos Instagramján a következő fotót publikálták a hangversenyről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Pont Mohamed Fatima száma ment a Fröccsteraszon, az énekesnő bement volna, de nem engedték be

2019. június 8., 10:48 Módosítva: 2019.06.11 10:25
63

Mohamed Fatima egy egyiptomi-magyar származású énekesnő, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy ő volt a Fekete Vonat énekesnője, akiktől emlékezetes a Hol van az a lány című dal. A 2012-es The Voice-ban is részt vett énekesnő (innen a fenti borítófotó) csütörtök este éppen a Deák téren járt, amikor meghallotta, hogy az ő számát játsszák a Fröccsteraszon, örömében bement volna, de a biztonsági őr nem engedte be. A posztokból az derül ki, hogy az ok az énekesnő származása/bőrszíne lehetett. Az incidensről pénteken egy feldúlt hangvételű Facebook-posztban számolt be, amiről elsőként a HVG adott hírt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Josh Brolin edzett egy jót Budapesten, majd pózolt egyet az edzőkkel

2019. május 17., 08:52 Módosítva: 2019.05.19 09:28
118

A Dűne című film forgatása miatt Jason Momoa és Josh Brolin is Budapesten tartózkodik és lelkesen posztolnak a városunkból közösségi oldalaikon. 

Momoa volt már a Bazilikánál, a Parlamentnél, ment egy kört az óriáskerékkel és a New York Kávéházban is ivott egy kávét

Josh Brolin sem unatkozik a városban. Elsőkén egy fehérneműbolt kirakatában gyönyörködött, majd a Nyugati téren időzött egy picit, most pedig edzeni ment, szintén a Nyugati térre. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Jason Momoa most kávézott egyet Budapesten

2019. május 13., 10:46 Módosítva: 2019.05.14 16:42
391

"Fancy", mondta Jason Momoa, miközben végigsétált a New York Kávéházban. 

Miután kigyönyörködte magát a Bazilikában, a Parlamentben, és az Erzsébet téren álló óriáskereket is kipróbálta, most a körút felé vette az útját, ahol a New York Kávéházba tért be a színész, aki a Dűne című film forgatása miatt érkezett a városba, csakúgy, mint Josh Brolin.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jason Momoa jó fej a budapesti rajongóival

2019. május 12., 12:44 Módosítva: 2020.09.19 12:11
16

Íme, a Budapesten foragtó hollywoodi színész újabb kalandja! Egy olvasónk jelezte felénk, hogy a Gresham-palota környékén simán el lehet kapni Jason Momoát egy közös képre. A sztár Instagram Storyjai alapján is lehetett sejteni, hogy közvetlen és jó fej, de már élő példa is van rá, hogy ez tényleg így igaz. Olvasónk így írta le a nagy találkozást:

Nagyon siettek valahova, a testőre mondta is hogy most biztos nem tud képet csinálni, de ő megállt és mondta hogy najó, azonnal elvette a telómat és lőtt egy kepet <span class=

Végig mosolygott, nagyon jó fej volt, és megköszönte a támogatást.

Jason Momoa felült a Budapest Eye-ra

2019. május 10., 11:51 Módosítva: 2019.05.14 15:11
62

A mostanra már szakáll nélküli Aquaman ismét posztolt budapesti kalandjairól. A színész a Dűne forgatása miatt látogatott a magyar fővárosba és rá van kattanva a Szent-István Bazilikára.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jason Momoa és Oscar Isaac a belvárosban lazult szerda este

2019. május 9., 09:38 Módosítva: 2019.05.14 15:11
90

Megint elmondta, hogy mennyire gyönyörű ez a hely, majd közölte, hogy van egy új férfi szerelme, akit meg is mutatott. Íme:

momoa isaac.png
Fotó: instagram / Prideofgypsies
Távolról sincs vége, olvasson még

Jason Momoa is Budapesten van, a Bazilikában és a Parlamentben gyönyörködött

2019. május 8., 09:30 Módosítva: 2020.09.19 12:11
335

A Dűne című film forgatása miatt ekőször Josh Brolin utazott Budapestre, ő már a hétvégén itt volt. Először egy fehérneműbolt kirakatában gyönyörködött, majd a Nyugati téren időzött. A film másik szereplője, Jason Momoa is megérkezett a fővárosunkba, akit elsősorban a Bazilika és a Parlament nyűgözött le. 

Jason Momoa több Insta-sztoriban is megörökítette, mennyire tetszik neki a városunk, noha a Bazilika melletti épület nem nyerte el a tetszését. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Josh Brolint ámulatba ejtette a Nyugati tér környéke

2019. május 7., 16:01 Módosítva: 2019.05.12 10:24
25

A hétvégén már írtunk róla, hogy Josh Brolin, azaz a Bosszúállók ellensége, Thanos, illetve Deadpool 2-ből Cable megérkezett Budapestre és egyből meg is állt egy kirakat előtt, hogy alaposan szemügyre vegye az ablakba kirakott bugyikat és melltartókat. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

— Photo by @kathrynbrolin

Josh Brolin (@joshbrolin) által megosztott bejegyzés,

Most ez a fenti poszt bizonyítja, hogy nem nagyon tud elszakadni a Nyugati tér bűvöletéből, ahol a már említett Valentin fehérneműbolt is megbabonázta. Vasárnap tett egy sétát az esőben, de csakis azért, hogy valami reggelit szerezzen a családjának, amúgy esze ágában sem volt kimozdulni. Kiment az utcára, vett egy esernyőt, majd az ételek beszerzését illetően kudarcot vallva sétálgatott a Nyugati tér környékén, ahol az épületeket elnézve azon ábrándozott, hogy mintha azokból bombák haraptak volna ki apró darabokat. Később rájött, hogy tényleg a második világháború meg az 1956-os forradalom miatt viseletesek a házak. Ez is, meg aztán gyermeke mosolya is lenyűgözte, amikor ott vártak rá az utcán a feleségével.

Távolról sincs vége, olvasson még

Utálni fogják a biciklisek az elektromos rollert

2019. május 5., 11:28 Módosítva: 2019.05.06 21:02
88

Már itt van a városban a bicikli és a segway szerelemgyereke, az elektromos roller, amivel bárki csapathatja a Duna partján. Ha mindig is ki akarta próbálni ezt, mielőtt beruház egy akár háromszázerzes darabra, itt a lehetőség! Nem olyan drága, viszonylag gyors és garantáltan menőn fog mutatni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Josh Brolin Budapesten van és egy fehérneműbolt kirakatában gyönyörködik

2019. május 4., 13:42 Módosítva: 2019.05.06 10:10
18

Josh Brolin Insta-oldalára feltöltött videójában jól látszik, hogy egy budapesti fehérneműbolt előtt áll és figyelmesen vizsgálja a kirakatot. 

A Bosszúállók Thanosa nem egyedül nézte a női fehérneműket: egy babahordozóval magára erősítve vele volt a tavaly novemberben született kislánya is. 

A színész valószínűleg a Dűne című film forgatása miatt érkezett hozzánk. A filmben szintén szerepel Jason Momoa, aki nemrégiben még egy sivatag közepéről osztott meg egy videót arról, hogy leborotválja a szakállát a forgatás szünetében. Reméljük, Momoa követi Brolint és ő is eljön hozzánk, meg aztán posztol is valami szépet a városunkról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak Dubrovnikban, Izlandon és Skóciában lehet jobban instázni, mint Budapesten

2019. április 27., 11:43 Módosítva: 2020.07.05 09:39
3

A Big 7 utazási oldal összegyűjtötte Európa 50 „leginstázhatóbb” helyszínét. A lista 50. helyén Valencia áll, a csúcsán pedig a horvátországi Dubrovnik. Budapest éppen, hogy lecsúszott a dobogóról: a 4. helyet szerezte meg. 

Big 7  listája három tényezőből állt össze: egyrészt megnézték, hány hashtages bejegyzést kaptak az egyes országok, beleértve a nagyobb városait, másrészt egy online kérdőív eredményeit vették alapul (amit 1,5 millióan töltöttek ki), harmadrészt pedig turisztikai szakértők véleményét kérték ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Majkát megint leszavazta a szakmai zsűri, de félmilliót azért nyert a fővárostól

2019. április 27., 11:02 Módosítva: 2019.04.28 17:20
16

A Budapest Dal 2019 gálán pont az történt megint, amire a rapper a Fonogram után panaszkodott. A szakmai zsűri díját nem ő nyerte, pedig ő a közönség kedvence.