BP ma

A Velvet vízfejblogja

Világhírű lett a budapesti hülye járás

2019. április 2., 12:19 Módosítva: 2019.10.08 11:01
26

Százak vettek részt a "hülye járások" ünnepségén

- írja a BBC az április 1-jei flashmobról, ami arról szól, hogy Budapesten, egész pontosan a Deák téren hülyén járnak az emberek. Ezt pedig nem csak úgy maguktól találták ki, hanem az angol abszurd humor zsenijeitől, a Monty Pythontól átvéve, előttük tisztelegve. Ez itt az eredeti Hülye Járások Minisztériuma, ezek pedig a magyar verziók:

Ez pedig a BBC beszámolója az idei parádéról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szemetet szedtek a rabok és börtönőrök a XVII. kerületben

2019. március 21., 15:37 Módosítva: 2019.03.22 14:57
458

Az alábbi videó arról szól, hogy közterületeket, parkokat, erdős részeket tisztítottak meg a XVII. kerületben börtönben fogvatartott rabok. A „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” mozgalomban azonban nem csak budapesti intézmények vesznek részt, hanem országszerte 17 börtön fogvatartottjai szedtek önkéntesen szemetet. Amint az az alábbi videóból kiderül, a munkába a büntetés-végrehajtási intézmények dolgozói bekapcsolódtak, együttes erővel több tonna szemetet gyűjtve össze csak az idén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jason Momoa, Javier Bardem, Dave Bautista, Oscar Isaac és Josh Brolin is bármikor felbukkanhat Budapest utcáin

2019. március 20., 13:48 Módosítva: 2019.03.22 09:06
300

Az a nagy hír, hogy elkezdték forgatni a Dűne című filmet, amit az a Denis Villeneuve rendez, aki a Szárnyas fejvadász 2049-et, az Érkezést, az Ellenséget, a Fogságban és még egy egyszavas című filmet, a Sicariót is jegyzi. Ahogy az elsőként említett sci-fi is részben Budapesten készült, úgy a Dűnét is itt fogják filmre venni. Ennek köszönhetően lesz, sőt már van is hazánkban a film több szereplője, például a címből kihagyott Timothée Chalamet, aki február közepén már nagyban kávézgatott az Andrássy úton.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvolt a Linkin Park rapperének élete első paprikáscsirkéje

2019. március 12., 14:45 Módosítva: 2019.03.14 11:54
30

Chester Bennington frontember öngyilkossága óta a Linkin Park együttes szünetelteti a tevékenységét – a zenekar legismertebb tagja, Mike Shinoda tavaly szólólemezt adott ki, és most azzal turnézik, jelenleg éppen Budapesten tartózkodik, ma este lesz a koncertje. Erről az Instagramra is posztolt természetesen, és a Magyarországra érkezéssel kapcsolatosan hozzáteszi, hogy életében először evett paprikás csirkét („chicken paprikash”), és hogy baaaaromi jó volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rossz útviszonyok miatt 1,5 óra késéssel indul a mai Nicki Minaj koncert Budapesten

2019. február 25., 14:41 Módosítva: 2019.02.26 15:39
1

Egy korábbi cikkünkben indítottunk egy szavazást, hogy vajon a szombati, pozsonyi koncertből kiindulva a ma esti budapesti fellépésen is lesz-e valami probléma. Nagyjából egyenlő arányban érkeztek szavazatok arra, hogy nem lesz semmi gond, hogy lesz valami probléma, de egy picivel nyert a "bármi megtörténhet" válaszlehetőség. Akik ez utóbbira szavaztak, azoknak lett igaza, mert

1,5 órát késni fog a műsor.

Az esemény hivatalos Facebook-oldalán tették közzé, hogy 

 a koncertturnénál használt díszletet, hang- és fénytechnikát szállító kamionok a rossz útviszonyok miatt csak késve érkeznek meg Budapestre az előző koncerthelyszínről.

A nap folyamán megkerestük a rendezvény szervezőit, akik még nem reagáltak megkeresésünkre, de a koncert helyszínét biztosító Papp László Sportarénától még délelőtt a következő tájékoztatást kaptuk:

 A szervezőktől nem kaptunk információt azzal kapcsolatosan, hogy a mai rendezvényen lesz-e hasonló jellegű probléma, késés stb., természetesen a Papp László Budapest Sportaréna felkészült a rendezvény lebonyolítására.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajon elmarad a ma esti Nicki Minaj koncert Budapesten?

2019. február 25., 10:10 Módosítva: 2019.02.26 10:10
35

Szombaton Pozsonyban lépett volna fel az énekesnő, de a rajongóknak nagyot kellett csalódniuk, amikor 5 óra várakozás után bejelentették, hogy nincs elég áram a helyszínen, hogy be tudják üzemelni a dolgokat.

A kérdés az, hogy vajon ma lesz-e bármi akadálya, hogy Nicki Minaj fellépjen a Papp László Sportarénában. Ön mit gondol?

Ön szerint elmarad Nicki Minaj ma esti koncertje?

 • 674
  Megint nem lesz "elég" áram.
 • 640
  Bármi megtörténhet.
 • 412
  Tutira nem marad el.
Távolról sincs vége, olvasson még

Ömlenek a lájkok, ha a budapesti szelfimúzeumból posztolsz

2019. február 21., 20:27 Módosítva: 2019.02.25 07:32
359

Pár hete nyitott meg Budapest és egyben Európa első Édesség- és Szelfimúzeuma, ami önmagában is érdekes, úgy pedig pláne, hogy az Instagram alapján gyakorlatilag egymásnak adják a kilincset szelfibotot benne a magyar celebinfluenszerek. Természetesen nem bírtunk ellenállni a lehetőségnek, hogy Dukai Regina és Nádai Anikó nyomában szelfizzünk. Bár spoiler alert, nekünk nem sikerült annyira dögös fotót készítenünk, mint az egykori VV-snek, aki ezzel a teljesen felöltözött képével a Blikknél azt is elérte, hogy 18-as karikát kapjon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#candy #sweet #dailymood #colorful 🍬🍭

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy 10 méter mély gödörbe zuhant cicát mentettek a tűzoltók Budapesten

vik
2019. február 18., 13:14 Módosítva: 2019.02.19 11:05
67

Egy tíz méter mély gödörben találtak rá egy szerencsétlen cicára Budapesten, a XVIII. kerületi Alacskai úton. Mivel az állat kijönni nem tudott, a budapesti tűzoltók segítettek neki: alpintechnikát vetettek be a mentéshez, majd átadták az állatvédőknek, akik a felszínen várták őt. Az cica egyelőre nem számolt be róla, miként került oda, és hogy megnyugodott-e a lelke azóta, mindenesetre azt egyértelműen tudni lehet, hogy már biztonságban van. A mentési munkálatokról a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság posztolt videót a Facebookra vasárnap, amelyet Czétényi Balázs tűzoltó őrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videócsoportjának munkatársa készített.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sebestyén Balázs tilosban parkolt, megbüntették

2019. február 4., 11:58 Módosítva: 2019.02.06 09:05
46

Sebestyén Balázs szombaton a Fővárosi Nagycirkuszban volt, de a környéken sehol nincs parkolóhely, pedig ez egy elég frekventált környék, lévén hogy itt található a Városliget, az Állatkert és a Széchenyi fürdő is. A helyzetet a műsorvezető úgy oldotta meg, hogy tilosban parkolt, ahonnan az előadás alatt el is vontatták a kocsiját, amellyel kapcsolatban az alábbi posztban kiemeli, hogy egy Mercedesről van szó. A tilosban parkolásért 22 ezer forint büntetés járt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy gerilla garázdálkodik a 4-6-os vonalán

2019. január 22., 19:17 Módosítva: 2019.02.01 15:01
512

Aki utazott mostanában a 4-6-os villamos vonalán, annak feltűnhetett, hogy egy rejtélyes idegen novellák olvasására hívja fel a figyelmet.

Egy novella az útra?

Lecsapott a novella gerilla!!

Közzétette: Szonja Herczeg – 2019. január 4., péntek

 Kiderült, hogy Herczeg Szonja (aki korábban a Magyar Nemzetnél dolgozott) jegyzi ezt a gerilla akciót. Meg is kerestük és fel is tettünk neki néhány kérdést ezzel kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szabó Győző egyszemélyes közönségnek tolt gyerekstandupot

2018. december 20., 15:32 Módosítva: 2018.12.23 17:11
68

Ez volt a felújított Álomutazó mesemusical sajtóbemutatójának legjobb pillanata, de minden(ki) mást is lefotóztunk: sztárok, látvány, show!

Tatár Csilla kinti fürdőruhás képet posztolt a Hajós Alfréd uszodából

2018. december 6., 08:39 Módosítva: 2018.12.08 12:46
4

A kinti fürdőzés Budapesten decemberben sem csak a termálfürdőkben lehetséges, csak némi bátorság kell hozzá. Tatár Csilla például a Hajós Alfréd Sportuszodából jelentkezett be az Instagramra tegnap, méghozzá egy fürdőruhás képpel. A kép feliratából az derül ki, hogy a sportos műsorvezető reméli, hogy a téli kinti úszás esetleg erősíti az immunrendszerét, de ha nem, az se gond, a lényeg az, hogy még mindig remekül bírja nemcsak a fájdalmat, hanem a hideget is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vákuum volt Budapesten: ahogy kiraktuk, hogy lesz ilyen, elkezdtek özönleni az érdeklődők

2018. december 4., 11:20 Módosítva: 2019.05.26 09:51
54

Egy nagy teremben vagyok, körülöttem színes fények és emberek, a DJ elektronikus zenét játszik egy pódiumról, mindenki táncol. Ez eddig bármelyik szombat éjszakai budapesti szórakozóhely lehetne, de kezdjük ott, hogy nem szombat éjszaka van, hanem csak szombat este, és a partinak fél 10-kor vége lesz. Aztán már csak azért sem lehet ez a belváros egyik turistáktól zsúfolt bulihelyszíne, mert mezítláb vagyok, nem ittam egy kortyot sem, és bár tele van a terem, tömeg nincs.

A cipőmet a ruháim zömével együtt a bejáratnál hagytam, egy üvegben vizet hoztam csak be magammal. Bárpult itt nincs, alkohol sincs, szekuritisek sincsenek. Ez az esctatic dance, ami alig több, mint egy éve létezik Budapesten – már rég itt volt az ideje, hogy elmenjek, kipróbáljam, beszélgessek egy kicsit azzal, aki ezt szervezi, és az egészet megírjam.

Távolról sincs vége, olvasson még

Harlem melegbáljaiból megérkezett a vogue Budapestre

2018. december 1., 23:07 Módosítva: 2019.01.03 09:23
346

Ez a Rottenbiller utcai alagsori táncstúdió, ahol Daniel Milannal találkozom, időben és térben is nagyon messze van a nyolcvanas évek harlemi melegbáljaitól. Az út többek között Madonnán, a lángoló Párizson és RuPaul mára már televíziós alapműsornak tekinthető tehetségkutatóján keresztül vezetett, de a vogue bejárta ezt az utat, és mostanra eljutott New York titkos összejöveteleiről a világ szinte összes nagyobb városába, köztük Budapestre is.

Ha ön tudja, milyen tánc a vogue, akkor önnek nyilván nem kell megindokolnunk, miért érdemes elolvasni az első interjút annak jelenleg legnagyobb magyarországi alakjával. Ha viszont önnek a vogue szóról legfeljebb egy divatlap jut eszébe, akkor önt kifejezetten irigyeljük, mert akkor az ön számára egy meglepő és inspiráló világ fog kinyílni, ha most továbbolvas. A kilencvenes években még álmodozni sem lehetett arról, hogy egyszer a voguing a budapesti élet részévé válik, de ezt is megértük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kalácscombok és bikinik tűsarkúval: íme az idei Superbody legjobb fotói

2018. november 20., 17:17 Módosítva: 2018.12.01 16:47
198

Idén is megvolt a testépítőverseny a Vasas Jégcsarnokban. A férfiakat és a nőket egyben mutatjuk, a szupersztárt a végére tartogatjuk!

5-kor a szökőkútnál! felirat jelent meg a Blahán

2018. november 8., 10:50 Módosítva: 2018.11.10 13:16
54

Egy olvasónk, Kata írt nekünk ma reggel egy fotót is csatolva arról, hogy új, de kissé rejtélyes hirdetés jelent meg a Blaha Lujza téren az egyik ház homlokzatán. Íme:

Távolról sincs vége, olvasson még

Valaki budapestes retiküllel menőzött a londoni divathéten

2018. november 5., 09:54 Módosítva: 2018.11.07 08:34
7

Ez a poszt három darab fotóból áll, és ezek a fotók szeptember 15-én készültek, de reményeink szerint önnek is olyan kellemes meglepetés lesz megnézni őket, mint amennyire nekünk az volt, amikor rátaláltunk erre az apróságra fotóarchívumban. Szóval egy fotós a londoni divathéten úgynevezett street style-képeket csinált, azaz fotózta az eseményekre érkezőket. A fenti borítóképen, illetve alább látható nő neve például nem derül ki, de...

Távolról sincs vége, olvasson még

Budapesti utat sorsol ki rajongói között Arnold Schwarzenegger

2018. október 5., 09:21 Módosítva: 2018.10.07 10:00
26

Arnold Schwarzenegger egy felhívást tett közzé az Instagramján, amiben rajongói támogatását kéri egy politikai kampányhoz. Azok között, akik beszállnak támogatóként a kampányban, egy budapesti utat sorsol ki – a szerencsés nyertes egy napot eltölthet majd a magyar fővárosban a színésszel az újabb Terminator-film forgatásán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lewis Hamilton már megismer

2018. szeptember 21., 22:37 Módosítva: 2018.12.28 13:51
378

Ritka eset, ha valakinek olyan hobbija van, ami nemcsak számára szórakoztató, de másoknak is érdekes, Magyari Dóra kedvenc szabadidős tevékenysége viszont pont ilyen. A lány ugyanis profi celebszpotter, azaz már több száz sztárral sikerült találkoznia és a fotózkodnia. Ezeket a képeket évekig magának gyűjtötte, de egy ideje már a Hungarian Celebrity Spotter nevű Instagram oldalon publikálja. Mi is ezen keresztül találtunk rá és tettünk fel neki egy halom kérdést arról, hogyan is működik ez az egész celebszpottingolásdi.

Az első kép Farkasházi Rékával készült a Barátok közt 1000. adásának ünneplésekor. Nagy rajongója voltam a sorozatnak, és a producer, Kalamár Tamás, behívott a vörös szőnyeg mellé, hogy készítsen egy képet Rékáról és rólam. Talán 10-11 éves lehettem akkor. Nagyon nagy dolog volt számomra gyerekként, hogy személyesen találkozhattam azokkal az emberekkel, akiket addig csak a TV-ben láthattam

- kezdi Dóra, akiről kiderült, hogy ennyi idősen egyébként már szinte rutinos aláírásgyűjtő volt. „Hatévesen kértem az első aláírásomat, akkor “fertőződtem” meg. Évekig csak aláírást kértem, nagyon ritkán csináltam közös fotókat. 2005-től váltottam, ma már csak képeket csinálok, és azokat íratom alá, ha van rá lehetőség.”

magyari dóra (6)
Fotó: Magyari Dóra
Távolról sincs vége, olvasson még

Az öné a legszebb pénisz Magyarországon? Akkor induljon vele szépségversenyen!

2018. szeptember 11., 08:00 Módosítva: 2018.09.12 11:22
508

A Mr. Fallosz Hungary ötletén nincs sok magyarázni való, pontosan az, amire a neve is utal: keresik Magyarország legszebb péniszét. Erről a szépségverseny megálmodói egy levélben tájékoztatták a szerkesztőségünket, amiben így írnak arról, honnan jött az ötlet:

Távolról sincs vége, olvasson még

Úgy is bejöhet valaki, hogy éppen be van állva

2018. augusztus 18., 21:07 Módosítva: 2018.10.07 10:13
93

Van egy alapítvány, ami nemcsak a kábítószerfüggők leszoktatásával foglalkozik, hanem az alkalmi szerhasználóknál beütő mellékhatások elmulasztását is segítik: ők a Tiszta Jövőért Alapítvány. Létezik egy szolgáltatásuk, ami különböző bulikba kitelepülve segít például az olyan alkalmi szerhasználóknak, akik a féktelen szórakozás hevében annyi drogot juttattak a szervezetükbe, hogy rosszul lettek, esetleg bad tripben volt részük. Ilyenkor az alapítvány emberei szőlőcukrot, vizet és lelki támaszt nyújtva segítenek a szerhasználónak: ez a party service, ami mellett több ellátást is biztosít a Tiszta Jövőért Alapítvány. Arra is van megoldásuk, ha valaki anonim módon akar foglalkozni az őt érintő függőséggel. A serdülő korosztályt súlyosan érintő dizájnernerdrogok elterjedésével is foglalkoznak, így felépítettek egy erre  specializálódó drogambulanciát. 

De mikor és miért csúszik át az alkalmi kóstolgatás függőségbe? Hogyan vehetem észre saját magamon, ha már túlzásba viszem a partizást? Milyen jelek alapján vehetem észre ugyanezt olyan, hozzám közel álló személyeken, akiket esetleg a szenvedélybetegség fenyeget? És ami a legfontosabb: mit tegyek, ha ezeket a jeleket tapasztalom? Nyíri Noémivel, a Tiszta Jövőért Alapítvány szakmai vezetőjével beszélgettünk.

A Tiszta Jövőért Alapítványról

Nyíri Noémi az alapítvány szakmai vezetője a következőket mondta a szervezetről.

„A Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány 1999-ben jött létre, alapvetően drogmegelőzési és szakemberképzési céllal, de 2008-tól volt egy kis váltás a tevékenységünkben, és ekkor szenvedélybetegek közösségi ellátásán belül alacsony küszöbű ellátást nyitottunk.

2016-tól, a dizájnerdrogok megjelenése okozta egyre szélesebb körű probléma láttán a serdülő-addiktológia felé fordultunk, mert ekkor a fiatalabb korosztály körében is nagy probléma lett a viszonylag korai szerhasználat, az ellátórendszerben pedig egy nagy hiány volt/van ezzel kapcsolatosan, ezért úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk felépíteni egy serdülőkre specializálódott, ifjúsági drogambulanciát.

Ezen túl 2014 óta működtetjük a Zuglói Önkormányzat támogatásának köszönhetően a party service szolgáltatásunkat, ami a biztonságosabb szórakozást támogató éjszakai programunk. Ezen kívül csoportokat, szabadidős foglalkozásokat tartunk, például most már harmadik éve egy graffitis foglalkozást, ami egy alternatíva a droghasználattal szemben – a szabadidő konstruktív eltöltését szolgálja. Olyanokkal is foglalkozunk, akiket elkap a rendőrség csekély mennyiségű kábítószerrel, nekik van lehetőségük egy minimum hat hónapos konzultációs folyamatot, elterelést választani. Ezeken túl egy szakmai stáb (amelynek tagja például egy klinikai szakpszichológus és egy gyerekpszichiáter is) terápiás, konzultációs segítséget nyújt érintetteknek és hozzátartozóknak. Felkéréses alapon, illetve pályázati projektek részeként előadásokat, képzéseket tartunk.”

Távolról sincs vége, olvasson még

12 kép arról, milyen érzéki és szomorú volt Lana Del Rey a Szigeten

2018. augusztus 11., 13:50 Módosítva: 2018.08.13 16:54
45

Lana Del Rey szerepét mintha egyszer Natalie Portman is játszotta volna, de eredetiben jobb!

Nagyon beteg Shell Mihály, a benzinkutas cica

vik
2018. július 26., 07:05 Módosítva: 2018.07.27 16:11
372

Biztos emlékszik Túró Gróf barátjára, Shell Mihályra, akit egy 11. kerületi benzinkút dolgozói nevelnek évek óta, és akinek 2015-ben, majd 2016-ban is nyoma veszett. Akkor olvasóink segítségét kértük a cica felkutatásában, ezért olyan sokan kezdték keresni őt, hogy mindkét alkalommal előkerült, sokkal hamarabb is a reméltnél. 

shell mihály
Fotó: Shell Mihály/Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

A 22 évesen Oscarra jelölt Timothée Chalamet itt van Budapesten

2018. július 22., 13:57 Módosítva: 2018.07.31 09:40
79

A fenti borítóképen Timothée Chalamet látható, aki az idei Oscar-gálán a legjobb színész díjára volt jelölve a Szólíts a neveden című filmért, de szerepelt még egy filmben, amit a legjobb film díjára jelöltek, a Ladybirdben. Timothée Chalamet egy-másfél évvel ezelőtt relatíve ismeretlen volt még, de két 2017-es filmjének sikere óta szupersztárnak számít.

Amint azt már májusban tudni lehetett, Chalamet most V. Henriket játssza egy készülő Netflix-filmben, aminek a címe az, hogy The King (A király), és aminek a forgatása részben Angliában, részben Budapesten zajlik (ezt írta legalábbis kftv.com). Egy olvasónk jelentette, hogy szombaton össze is futott a 22 éves amerikai színésszel a belvárosban, a Nagykörúton. Fotót is küldött.

Távolról sincs vége, olvasson még

4+1 budapesti fánkozó, ami nem Vajna Tímeáé

2018. július 18., 10:20 Módosítva: 2018.10.07 10:13
200

Június 26-án derült ki az Átlátszónak hála, hogy a Mr. Funk társtulajdonosa beszállt az egyik konkurenciába, a The Donut Library Kft.-be. Július 17-én a The Donut Library a Facebookon közölte, hogy 

A The Donut Library korábbi tulajdonosai nem kívánták tovább működtetni az évek óta sikeresen működő vállalkozást, a bezárásra ítélt mindhárom üzlet üzemeltetését új tulajdonos vette át. A The Donut Library Kft. új gazdája a Mr. Funk Kft., amelyet továbbra is Vajna Tímea Gomez Norberttel közösen irányít. A fánkboltok változatlanul The Donut Library-ként működnek tovább, a fánkok az eddigi megszokott minőségben különleges recepttel készülnek.

A rövid szövegből egy érdekes ellentmondást emelnénk ki,

hogy egy évek óta sikeresen működő vállalkozás mindhárom üzlete bezárásra lett ítélve.

Gomez Norbert a Velvetnek már 2017 nyarán elmondta, hogy a Mr Funkból franchise lesz. Akkor már el is kezdték az ehhez szükséges szerződések előkészítését, illetve azt is lehetett tudni, hogy nem csak Magyarországon szándékoznak terjeszkedni, hanem külföldön is. Így is lett, Portugáliában lett is egy Mr. Funk, de ezt nem jelentette be egyáltalán Vajna Tímea, míg a The Donut Library három üzletének üzemeltetésének átvételét úgy közölte egy Instagram Storyban, hogy

We opened 3 more donut shops in Hungary.

1 konkurencia van még

A két cég összeolvadásával kapcsolatban felmerült, hogy akár a The Box Donut (szintén nyereséges, szintén franchise) fánkozó is lehetne most ott, ahol a The Donut Library van. Próbáltuk felvenni velük a kapcsolatot, de egyelőre nem reagáltak megkeresésünkre.

Jelen esetben az "opened" kicsit erős túlzás lehet, mivel a leírtak szerint elvileg semmi sem fog változni a The Donut Librarynél, a név és a fánkok minősége is marad a régiben. (Ez olyan, mintha a Mc'Donalds megvenné a Burger Kinget, nem változtatna rajta semmit, majd közölné, hogy x darab új helyet nyitott.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Gond van a lakótárssal? Beszélni kell a lakás tulajdonosával!

2018. július 17., 16:29 Módosítva: 2018.07.19 13:42
2

A napokban megosztottunk egy olvasói levelet, ami röviden arról szólt, hogy 

 • a két lány és egy fiú lakta albérletben a fiú jelezte, hogy a barátnője néha ott lenne a lakásban, ha nem baj. Megbeszélték, hogy ez nem baj.
 • De a heti 3-4 napos ott tartózkodásból állandó ott élés, tangában mászkálás lett. Az elmesélés szerint szinte a fürdőt és a konyhát is privatizálták, de takarítani nem takarítottak maguk után.
 • A két lány tűrte ezt a dolgot, de egyikük megelégelte a bebarnult fürdőtálcát és az idő közben megjelent bogarakat, ezért szóvá tette, hogy akkor most nagytakarítás lesz. 
 • Most a fiú ajtócsapkodással kommunikál.

A történetre több olvasói levél is érkezett, melyek közül most megosztunk egyet. 

Ön mit göndol?
Írja meg nekünk!
Távolról sincs vége, olvasson még

A lakótárs beköltöztette a barátnőjét, nem takarítanak, a fürdő gusztustalan és megjelentek a bogarak

2018. július 16., 16:11 Módosítva: 2018.07.18 07:39
20

Egyetemistaként az emberek többsége valamilyen módon megtapasztalja, hogy milyen egy másik emberrel együtt élni, hogy milyen az, amikor a szülők nem készülnek estére meleg vacsival, hogy a szennyes ruhákat nincs, aki kimossa, és így tovább. Vannak, akiknek kollégistaként kell egy szobán osztozva kell megtanulniuk magukról gondoskodni, vannak, akik albérletben, jobb esetben külön, saját  szobában, de a konyhát, a fürdőt és wc-t közösen használva tapasztalhatják meg a felnőtté válást. De úgyis mindenki érti, hogy miről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Budapest városa olyan hőst kap, amilyet megérdemel

2018. június 27., 14:03 Módosítva: 2018.06.28 14:53
7

Ő az a hős, akit a város megérdemel. Nem pedig akire szüksége van. Úgyhogy vadászni fogunk rá, mert Ő el tudja viselni. Mert Ő nem egy hős. Ő a néma védelmező! A figyelmes oltalmazó! A Sötét Lovag!

- részlet A sötét lovag című filmből. Ilyen önkényes igazságosztót kap most Magyarország Gotham városa, azaz Budapest. Nappal magánnyomozó, de éjjel szuperhőssé alakul. Nincs szüksége drága kütyükre, és nem bújuk menő álarc mőgé sem. Budapest polgárai, ti, kik a bulinegyed szórakozóhelyeinek klotyójában adjátok be magatoknak az illegális szereket, jobb lesz félnetek, mert utolér benneteket az érdi végzet.

Nagy Alekosz július 7-én 22:00-kor munkába áll, és kiviszi a szemetet, amit összefújt a szél.  

(A Facebookra kiírt posztja szerint adott időponttól fogja felügyelni a bulinegyedben a rendet.)

Pénteken indul a Fatal Drop

2018. június 26., 15:56 Módosítva: 2018.06.27 17:17
8

A Fatal Dropról egyelőre annyit lehet tudni, hogy az MTV szervezi, hogy az egész nyáron át fog tartani, és hogy pénteken indul majd a Pontoon nevű helyen, Seven Davis Jr-ral.

Amint az az esemény Facebook-oldaláról is kiderül spoiler alert felkiáltással, az eseménynek van egy különleges apropója is, de egyelőre nem lehet tudni, hogy micsoda. Szóval pénteken a Pontoon nevű helyen vár mindenkit a Fatal Drop, ahol minden ki fog derülni, meg persze lesz egy jó nagy buli a fenti Seven Davis Jr. részvételével. Az esemény facebookos oldalát ide kattintva lehet megnézni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyilvános lesz Luxus Vivien esküvője, ön is elmehet

2018. június 19., 13:47 Módosítva: 2019.09.29 13:15
21

Ritkán szoktunk programajánlóval jelentkezni, de július 15-én lesz egy olyan esemény Budapesten, ami nem maradhat ki a Velvetből: összeházasodik Vasvári Vivien, akit a Feleségek luxuskivitelben című sorozatból lehet ismerni, és ezért Luxus Viviként is szokták emlegetni, valamint vőlegénye, Fecsó. A sportolóból lett realitysztár a következőt posztolta ma az Instagramra:

A templomi esküvőnk Budapesten (július 15. 12:30) nyilvános lesz a „Petőfi téri Ortodox templomban” , ami azt jelenti, bárki eljöhet rá!

Távolról sincs vége, olvasson még