A Sziget fesztivál hetében a heti trend általában bulizó fiatalok extrém öltözékeiből áll össze, de most gondoltunk egyet, és úgy döntöttünk, idén inkább a fellépőkre fogunk koncentrálni. Mint a heti trendben mindig, most is hat személyt, hat nőt szedtünk össze, akik ezért vagy azért, de szerintünk a legfigyelemreméltóbbak közé tartoztak. Nézze végig a fotóikat, aztán válasszon kedvencet!

Florence Welch

A Florence + the Machine nevű zenekar énekesnője pár hete a mellét is megmutatta új duplaklipjében, most kedden viszont élőben jött el Budapestre. A koncertjén természetesen volt nagy kitárulkozás, hiszen pontosan erről szól az egész produkció, de a Nagyszínpadon Florence Welch kizárólag a belsejét mutatta meg, a külsejéből csak annyit, amennyi ebből a fehér öltönyszerűségből kilátszott. A produkció elemi erejét bizonyítja az is, hogy még egy ilyen, a kilátszó melltartót leszámítva enyhén irodistás szettben is mennyire tündökölt az énekesnő, főleg a fináléban, amikor előkerült egy zacskó csillám is. Meg persze a teljesen fehér öltözéknek egy csomóféle üzenete lehet, rengeteg mindent szimbolizálhat egy csupafehér öltözék, most megkíméljük önt a saját asszociációinktól, inkább kattintson a képre és nézzen több fotót!

Németh Dorottya

Németh Dorottya több szempontból is kilóg ebből a válogatásból. Egyrészt ő az egyetlen magyar a hat közül, másrészt ő nem énekesnő, hanem fitneszvilágbajnok, viszont fellépett az Anna and the Barbies szerdai koncertjén. Hogy mit ad hozzá egy fitneszvilágbajnok egy popkoncerthez? Hát ezt szavaknál ezerszer jobban mutatja ez a két kép, ami után nyilván ön is sajnálja már, ha kihagyta ezt a fellépést. Minimális öltözék, testfestés, lófarok és elképesztő pózok. Felköthetik a gatyát a külföldi fellépők.

Ennek a nőnek az a teljes neve, hogy Karen Marie Ørsted. Ő csütörtökön lépett fel a Szigeten egy különleges elektropop-produkcióval. Az, hogy MØ, azt is jelenti a hölgy anyanyelvén (=dánul), hogy (szűz)lány, ám az énekesnő megjelenése számunkra inkább Scary és Sporty Spice szerelemgyerekét idézte, mint egy szüzet, de pontosan ettől izgalmas az egész. Forrónadrág nélkül nincs fesztiválozás, úgyhogy még szerencse, hogy ebbe a cikkbe is került egy, MØ jóvoltából.

Ellie Goulding

Ellie Goulding brit énekesnő szintén csütörtökön lépett fel, és inkább őt kéne szűzlányhoz hasonlítani, bár persze ő is nagyon szexi volt ebben az elképesztően rövid, combvillantós izében. Az indián fejdíszek nagyon menők idén, hát Ellie Goulding nem fejdísszel, hanem hippis beütésű inge mintájával idézte meg az amerikai őslakosok kultúráját.

Charlotte Cooper

A The Subways nevű brit együttes pénteken lépett fel, és ők nálunk is bemutatták – mint értelemszerűen minden fellépésükön –, hogy mi a legszexibb kiegészítő egy nőnek egy rockszínpadon. Igen, természetesen a basszusgitárra gondolunk, ami egy olyan hangszer, amin hagyományosan valamiért általában férfiak játszanak, így ha egy nő veszi a kezébe, akkor azonnal adott a szexuális feszültség. Charlotte Cooper esetében ezt még tetézi a rózsaszín haj meg a bőrforrónadrág és a színjátszós, feszes felső. Hűha.

Marina Diamandis

Ki nézett ki a legjobban?

És végül a Marina and the Diamonds nevű együttes frontnőjét emeljük ki, Marina Lambrini Diamandist, aki ugyan Walesben született, de görög felmenői vannak. Ja, meg egy egész híres popegyüttese is van neki, velük lépett fel a Szigeten most pénteken.

Az overálokat alapvetően nem szoktuk szeretni, mert valahogy nagyon ritkán állnak igazán jól, de Marina most kivételesen talált egy megdöbbentően előnyös, indigó színű darabot, ami kicsit olyan, mintha egy egyberészes fürdőruhából alakították volna át. Ez a ruhadarab megmutatja az énekesnő alakját, van hozzá jó kis cipzározható dekoltázs is, plusz csillagfülbevaló, vicces fejdísz, meg szintén elég vicces napszemüveg.

Önt is meggyőzte ez a szerelés? Esetleg a hat közül valamelyik másik szett jobban tetszett? Ez a heti trend, most sem marad el a szavazás, klikkeljen a kedvencére!