A koronavírus miatt több hazai hírességnek is új munka után kellett néznie, valaki futárkodik, valaki maszkokat árul.  A Bors szúrta ki, hogy a Madách Színház színésze, Lőrincz Sándor Budapesten, az Örs vezér téri aluljáróban énekel, a járókelők által kapott pénzből fizeti az albérletét.

Lőrincz Sándor nem egyedül, hanem Egri János jazz zenész/nagybőgőssel együtt zenél, repertoárjukban szerepel például Prince Purple Rain című dala is. Lőrincz napi kétszer megy le az Örs vezér téri aluljáróba, hogy énekeljen, amit nagyon élvez. 

Szeretek itt lenni, mert az utcán nem hazudnak az emberek, ha nem vagy jó, elküldenek a fenébe. 

A színész úgy érzi, kedveli a közönség, ami a bevételén is meglátszik, a Bors azonban kiszúrta, hogy a gitártokba nemcsak aprót és papírpénzt dobtak be a járókelők, valaki egy almával is megajándékozta Lőrinczet. A férfi nemcsak az albérletét tudja kifizetni az így szerzett bevételéből:

Ki tudom fizetni az albérletemet, meg tudom etetni az állataimat és még magamra is jut.

Sőt, szerinte ha az ember odateszi magát, napi páróra zenéléssel egy tanári fizetésnél nagyobb összeget is meg tud keresni. Lőrincz azóta zenél együtt Egri Jánossal, amióta  az utóbbi leszólította őt, miután hallotta a Keleti Pályaudvaron énekelni. 

A Keleti pályaudvaron zenéltem, amikor megállt mellettem, lehúzta az arcáról a maszkot, megtapsolt és megkérdezte, zenélhetnénk-e együtt.

Az aluljárós zenélésről a Bors videót is készített, amit ide kattintva tud megnézni. (Nyitóképünk is ebből a videóból származik.)