horoszkóp

Celebmellek villannak elfeledett magyar filmekben

2009.01.24. 17:30

Medveczky Ilona majdnem feledésbe merült pikáns filmjelenetei után kíváncsiak voltunk arra, milyen más olyan produkciókra bukkanunk, amikben magyar színésznők villantják meg testi adottságaikat. Kiderült, hogy a Jancsó Miklós által csak parasztfogásnak emlegetett módszert (meztelen női testekkel eladott film) nagyon sok rendező alkalmazta a 80-as, 90-es években, nem is akármilyen szereplőkkel. Na de melyik celebünk villantását tartja Ön a legjobbnak?

1. Farkasházi Réka

Farkasházi Réka nem cicózott, első filmszerepe, az Ébredés után 19 évesen már megmutatta melleit a kamerának. Erdőss Pál filmjében, a Gyilkos kedvben egy fiatal és ártatlan középiskolás lányt alakít, akit kamionosok rabolnak el, megerőszakolják, és rabul ejtik. A Farkasházi által alakított Beát a történet során többször is bántalmazzák szexuálisan, és durván megverik, de mindezt semleges képeken jelenítik meg.

2. Kováts Adél

Úgy tűnik, hogy a magyar filmekben az erőszak velejárója egy pár formás cici, és mivel Kováts Adél rendelkezik az utóbbival, egyenes volt az út Tolmár Tamás produkciójába. A mellbedobás és hűtlenkedés vége egyébként az lesz, hogy megölik a karakterét, de legalább gazdagította a 80-as évek villantós színésznői listáját.

3. Csapó Virág

András Ferenc Az utolsó nyáron című filmje 1989-ben játszódik egy balatoni nyaralóban. A helyszín tökéletes arra, hogy a leginkább a Barátok köztből megismert Csapó Virág meztelenre vetkőzzön a fürdőszobában. Szerepe szerint apja legjobb barátjának a szeretője, aki épp bejelenti a pasinak, hogy terhes tőle.

4. Görbe Nóra

A Linda sorozatok alatt Görbe Nóra is megvált a ruhájától Gát György kérésére. A színésznő az 1986-os Egy golyó a szívbe című filmben szerepel anyaszült meztelenül. 2003-ban a Hogyan hóditsuk meg a nőket ( férfiakat ) zenés-táncos komédiában már szó sincs pucérkodásról, pedig...

5. Eszergályos Cecília

Esztergályos Cecília elsősorban komikus alkat, de ez inkább csak a kilencvenes években tört elő belőle. Vámos László 1982-es Vőlegény című alkotásában ő is megmutatta, amit meg lehet. A művésznő egyébként ebben az évben zsebelte be az Érdemes művész-díjat is.

6. Hegyi Barbara és Kéri Kitty

A Vadonért még egy piros pont András Ferencnek, akinek még Csapó Virág előtt egy évvel sikerült Hegyi Barbarát is vetkőzésre bírnia. Hegyi később Mészáros Márta kedvéért ismét megmutatta a testét - a Kisvilmában Kéri Kitty is pucérkodik egy jelenetben, megrázó események között, de gyönyörű, egzotikus környezetben.

7. Hernádi Judit

Annyira szeretjük Hernádi Judit szájából hallani, hogy: "Harapj meg, te állat!", pedig az S.O.S szerelem előtt egy évvel mennyivel izgalmasabb körülmények között suttogja, hogy: "Egyél Sándor!" Szőke András 2006-os Hasutasok című vígjátékában a színésznő seperc alatt kiteszi és Derzsi János szájába kínálja bal mellét - minden Heti Hetes rajongó legnagyobb örömére. Akik pedig nem elégszenek meg a friss anyaggal, azok nosztalgiázzanak a második videóval.8. +1 Hernádi Judit