horoszkóp

Sári Évának nem jön be Kedves Ferenc

2009.03.31. 15:25
A Társulat egykori műsorvezetője cáfolja azokat a híreket, miszerint rástartolt Debreczeni Zita használt pasijára. Kedves Ferenccel már évek óta jó barátságot ápolnak, de még akkor sem jutott eszükbe komolyabbra fordítani a kapcsolatukat, amikor mindketten szinglik voltak. Meg amúgy is, Sárinak a magas, szép arcú fiúk szoktak tetszeni.

Dühítőnek tartja a felröppent híreket Sári Éva, miszerint Kedves Ferenccel több volna köztük szimpla barátságnál. A Bors cikkében ugyan konkrétumot nem említenek, de a címlapon szereplő cím arra engedi az olvasókat következtetni, hogy Bódi Sylvi és Debreczeni Zita után Sári a következő szerelmi áldozata a milliárdosnak. A Társulat egykori műsorvezetőjét ugyanis a Pink koncerten látták mulatni az üzletemberrel.

"A lap gyakorlatilag olyannyira nem írt konkrétumot, hogy nem azt írták le, amit én mondtam" - nyilatkozta megkeresésünkre Sári, és hozzátette, hogy egyértelműen cáfolta a dolgot, de azt a cikkben említésre sem méltatták. "Az egész onnan indult, hogy Bódi Sylvinek vagyok a barátnője, így az ő révén ismerkedtem meg Fecóval" - mesélte. "Ennek már ötödik éve. Nagyon jó barátok vagyunk, soha nem volt ennél többről szó közöttünk, és nem is lesz. Volt olyan időszak az életünkben, amikor neki sem volt barátnője és nekem sem volt pasim, és akkor sem fordult ez a baráti viszony komolyabbra. Ő is barátként tekint rám és én is rá" - szögezte le a műsorvezető, aki szerint egyikőjüknek sem típusa a másik, éppen ezért ez nem egy férfi-nő kapcsolat.

"Biztosíthatok mindenkit, hogy nem fogok lecsapni rá" - idézte nevetve a Bors címében szereplő szöveget, de valójában cseppet sem találja viccesnek az újabb kacsát. Mint elmondta, az említett Pink koncerten sem kettesben voltak a dúsgazdag üzletemberrel, hanem egy nagyobb társasággal - ahol például Bódi Sylvi öccse is ott volt velük. "Ilyen esetekből viszont már rengeteg volt az elmúlt egy évben, ugyanis mi nagyon sokat járunk együtt szórakozni" - tette hozzá. Sári egyébként most is szingli, immáron egy éve keresi a számára megfelelő férfit.

"Jövök-megyek, ismerkedek, hétvégenként szórakozok. Nyitott szemmel járok, de egyelőre nincsen komoly kapcsolatom. Nehéz megfogalmazni, hogy milyen férfit tudnék elképzelni magam mellett, mert közhelyeket tudnék mondani a férfiideállal kapcsolatban, például, hogy legyen kisugárzása - de ez tényleg így van. Általában a magas, szép arcú fiúk szoktak tetszeni, de nem lehet általánosítani, hiszen volt már alacsony, nem annyira szép pasim is. Önmagában a külső kevés."