horoszkóp

Van-e visszatérés szülés után a képernyőre?

2006.12.26. 14:42
Idén jött el a szaporodás ideje: szültek, szülnek, vagy szülni fognak a celebek. De hogy ez most azzal is jár-e, hogy Várkonyi Andrea nem lesz többé híradós, Szulák Andi Oprah Winfrey, vagy Marsi Anikó nem fogja tovább kutatni a hűtőben rekedt fiú tragédiáját, azt nem tudni. Jövőre elválik, ki az, aki közülük visszatér, vagy jönnek-e az újak?

Elkelne már a vérfrissítés a hazai celebfronton, és a Velvet ezt első körben a televíziós arcok lecserélésével tudja elképzelni. A kereskedelmi tévécsatornák indulásával ugyanis kaptunk néhány Vitray-tanácsokkal jól felszerelt, frissen végzett főiskolást, őket szétosztották a Tv2 és az RTL Klub között, majd hagyták beérni a magokat.

Kezdetektől

Be is értek, belőlük lett például Holló Márta és Marsi Anikó. Más irányból, egyenesen a mindent jelentő deszkákról érkezett a köztudatba Liptai Claudia, a rúdról Csisztu Zsuzsi, valamint a flitterekbe és ezüstfóliába bújtatott Szulák (Xénia) Andrea.

Marsi Anikó és Barabás Éva

Persze, ha már ennyire távolra nézünk, nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy voltak idők, amikor maga Stahl Judit mondta a híreket a nagyérdeműnek, ugye milyen abszurd így visszagondolva? Az RTL Klubon Erős Antónia már a kezdetektől fogva mondja erotikusan, hogy cunami, míg a Tv2 tényeit keményen pattogó hangon a kár, hogy nem politikusi pályára lépett Máté Krisztától halljuk.

Ezeket az arcokat lassan tíz éve nézzük, szeretjük vagy utáljuk, hiszen 2007 őszén mindkét kereskedelmi csatorna tízéves fennállását fogja ünnepelni. Jobb, ha már most felkészülnek az októberben bekövetkező oltári ünnepélysorozatra.

Erdélyi és Gombos nem terhes

A fent említett nevek mellett természetesen még sok régi bútordarab foglalja a képernyőt, olyanok mint Erdélyi Mónika (a Show maga), vagy Gombos Edina, akik nélkül már nem is nagyon lehet elképzelni a televíziózást. Az RTL Klub nem tudta megvárni a tízéves jubilálást, bár a Reggeli stábjának gyökeres megváltoztatásával eltüntette a képernyőről Ábel Anitát, meg a Padödőt, de valami még mindig hiányzik. Talán egy Jakupcsek Gabriella, aki nem Szily Nóra.

Nagyon is szükségszerűnek tűnik tehát, hogy vérfrissítéssel próbálkozzon mindkét kereskedelmi a csatorna (az MTV-ről már nem is beszélünk), hiszen nem csak egy új év kezdődik számukra januárban; ez az idei az első komoly szülinap lesz. Persze nem csak a tíz év és a születésnap az oka a frissüléskényszernek, hanem az is, hogy a kislányok időközben nagylányok lettek, bepasiztak és idén már szültek, szülnek, vagy pillanatokon belül szülni fognak.

Teljesen mindegy?

A sajtó középpontjában 2006-ban Marsi Anikó és Liptai Claudia terhessége állt, pedig Marsi mellett Holló Márta is gyereket várt, ráadásul ő még komolyabb beosztásban is állt, lévén ő volt a Fókusz főszerkesztője, csak neki nem sikerült olyan húzós partit kifognia férjnek, mint egykori osztálytársnőjének. Marsi és Holló a szülés után egyelőre csendben otthon pihennek, egyedül Claudia merészkedett vissza a képernyőre, feltehetően azért, mivel ő már a szülés előtt is ugyanígy nézett ki, tehát neki teljesen mindegy.

Elmentek

A jó hír viszont, hogy újabb adag celeb esett teherbe a nyáron, termékenynek mondható tehát az idei év is. Kezdjük rögtön Szulák Andreával, aki már negyvenkét éves, és az ember azt hinné, hogy most már mindig szomorú szemekkel fog nézni valami szerencsétlen szintén hírességre, aki épp a papagája elvesztésekor megélt traumát osztja meg a nézőket a beszélgetős showban. Ám nem, mert Gábornak köszönhetően Szulák most majd szülni fog, méreteit ismerve pedig semmi nem fogja visszatartani attól, hogy Claudia mintjájára utána rögtön visszatérjen a képernyőre.

Szulák Andrea

Ez már csak azért sem valószínű, mivel akinek annyi műsora van, mint Szulák Andreának (2), az nem engedheti meg magának, hogy csak úgy lelépjen, és veszni hagyja magyar Ophra Winfrey-imidzsét. Addig is mi kíváncsiak vagyunk, a Tv2 kivel fogja pótolni. Görög Zita ugye rögtön kiesik, ami nem is olyan nagy baj, hiszen ő beszédkészségét tekintve vélhetően elég nagy bajban lenne egy Activity Show levezénylésekor. Esetleg Viva Patrícia jöhet még szóba, ő illik is a képbe, de akkor mivel pótolják Szulák dekoltázsát?

A Csisztu is

Csisztu Zsuzsa előbb koccant le a képernyőről, minthogy teherbe esett volna anyja orvosától, mostanában inkább csak a hangját hallatja: sportközvetít. A nagy felhajtás elkerülte mind a házasságát, mind a terhességet, lehet, hogy ennyire érdektelen volna? Épp ő fog elsőként kikopni a régi tévések közül? De hát ezekkel a mellekkel ki tudná helyettesíteni?

Büntetlen örömök és Stahl

Stahl Judit úgy ment el szülni, hogy észre se vettük, és rohant is vissza a képernyőre tündérszakácsnőként. Ügyes pozicionálás, egy ideig nehéz is lesz bárkinek kiütnie, konkurenciái szinte kivétel nélkül férfiak.

Várkonyi Andrea eltűnése még kérdéses, hiszen ő viszonylag fiatalon csöppent Bocskor Gábor puttonyába, simán látjuk esélyét, hogy egy ilyen partnerrel a Tv2 tárt karokkal várja majd vissza. A híreket addig majd mondja Máté Kriszta, ő is szült már, mégis visszatért. Várkonyinak pont Bocskor hozta meg a hírnevet, és csak a saját döntésén múlik, hogy a közös gyerek el is viszi-e azt.

Előbb gyerek, aztán karrier

De vannak celebek másfelé, akik szintén csatornafüggők, és szintén gyerekkel kezdik a karrierüket, hollywoodban érezve magukat. Ilyen Szabó Eszter Megasztár, akiből majd meglátjuk mi marad pelenkázás után, de mindegy is, hiszen Megasztárból éppen elég van egy időre.

Gregor Bernadett is átadta a címlapokat, bevégezve ezzel botrányhősnői életét, pedig azt az első gyereke után kezdte. Erdélyi Mónika viszont marad még egy darabig, hiszen lánya már elmúlt tíz éves, a Mónika Show pedig dübörög, ő tehát tud valamit, amit Liptai Claudia nem.

Mire tehát befejeztük a cikket, rájöttünk, hogy hiába is várjuk a vérfrissítést, különösen addig, amíg Kelemen Annácskák ígérik, hogy megváltoznak, majd kerül elő róluk leszbipornó. Azért egy következő cikkben megnézzük Önök kiket néznének jövőre.