Lindsay Lohan azt mondja, egész jól viselte a szakítását Samantha Ronsonnal, úgy érzi, minden hirtelen a helyére került, és igyekszik rendbe tenni a karrierjét is. ehhez képest az április eleji szakítás óta kis pálcikává soványodott, anyja pedig elvonóra küldené.

„Nem tudom, mi történt, de minden beugrott a helyére, minden megy és működik, és ez jó érzés. Nem azért kezdtem el ezt a szakmát, hogy a bulvárlapok címlapján legyek, célpont voltam, de nem tartom magam ennyire érdekesnek. Zavarja az embereket, a stúdióvezetőket, mindenkit, és idegesek lesznek. Sok dolgon mentem keresztül. Tizenkilenc voltam, amikor belekezdtem, és kész vagyok a munkára. Felelősségteljes vagyok, tudok pontos lenni és tudok tanulni a hibáimból” – mondta Lindsay Lohan színésznő Ellen DeGeneres tévéműsorában arról, hogyan érzi magát, miután barátnőjével Samantha Ronsonnal április elején szakítottak.

Lohan a szakítás óta rengeteget fogyott, a különféle hírek szerint leginkább vodkán él, és teljesen labilis a lelkiállapota, anyja szerint rehabra lenne szüksége. De Lohan azt mondja, jól van és szeretne végre a karrierjére koncentrálni.

A színésznő a szakításáról mesélt a műsorban, ami egy erősre sikeredett tavaszi hétvége eredménye volt, de egyáltalán nem számított rá. A Chateau Marmont szállodaétteremben ünnepelték Charlotte Ronson – Samantha Ronson ikertestvére, divattervező – legújabb JCPenney kollekciójának piacra dobását, amikor Lohan kicsit túlzásba vitte a szórakozást, és kirakták a helyről. „Azt mondtam, ezt egyáltalán nem értem. A semmiből jött. Támogattam Charlotte-ot, semmit sem tettem azért, hogy azt gondolják, veszélyes vagyok” – mesélte Lohan a kidobatásáról. Ezután következett a szakítás.

„Azt hiszem, a szakítás nehéz, ha zárkózott ember vagy” – mondta DeGeneres a színésznőnek. „Vagy ha nem tudod, hogy szakítanak veled... nagyon furcsa. Nem tudtam, miről van szó. Csak nem láttam egy hétig, mintha eltűnt volna” – idézte az interjút az MSNBC. „Amikor emberek ennyi ideig együtt vannak, nagyon nehéz ez az egész, és elfelejted, hogy ki vagy, mert jobban érdekel, hogy azzal a másikkal legyél. Azt hiszem, jót tett nekem. Azt hittem, sokkal nehezebb lesz, de nem volt az” – írta le a szakítást Lohan, aki azt mondja, jól van, de ehhez képest szinte teljesen eltűnt a karja, a lába, az alakja.

A napokban készültek róla a cikkben látható képek, amint egy szemüvegboltban keres magának olvasószemüveget, és jól látszik, hogy mennyire sovány, simán megszámolthatóak a bordái. Lohan a napokban arra is panaszkodott, hogy elfordultak tőle a régi barátai, egyedül érzi magát.

Az elforduló barátok ellenére szerencsére mindig akad valaki, aki nyilatkozik a lapoknak. A Daily Mail forrásai tudni vélik, hogy Lindsay Lohan nagyon közel van egy olyan összeroppanáshoz, mint ami Britney Spearst is elérte a múlt évben.