Ulrika Jonsson húsz évet várt egy mellkisebbítő műtéttel. Állítása szerint nagyon megérte, mert már nem fáj a háta a súlytól, és nem lóg a bokájáig a csöcse, ha nem vesz fel melltartót. A tévés nem először számol be intim dolgairól, korábban azt mesélte el a sajtónak, egy kollégája megerőszakolta, mikor gyakornok volt a TV-am csatornánál.

Ulrika Jonsson legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elmondta, egyik kollégája megerőszakolta őt, még kezdő televíziós korában. Bár önéletrajzi könyvében már megírta ezt a sztorit, arra valószínűleg nem sokan figyeltek fel. Az asszony azóta négygyerekes családanya jelenleg Brian Monet reklámszakemberrel él boldog házasságban.

Az év elején már több brit magazin lehozta, hogy az időjárásjelentőként dolgozó Big Brother-győztes mellkisebbítő műtétet szeretne, mert az anyatermészet annyira bőkezű volt vele, hogy azt még a gerince is megérzi. Négy gyereket szoptatott, amitől még nagyobbak lettek a keblei, sőt annyira aszimmetrikus a látványuk, hogy szinte elkerülhetetlen volt a beavatkozás.

„Csúnyák, nehezek, kellemetlenül nagyok voltak, egyáltalán nem szexis egy ekkora mell ” – mondta Jonsson. Az asszony tisztában volt vele, milyen kockázattal jár egy ilyen műtét – például a mellbimbó és udvar korrekciója során, lassulhat vagy teljesen megszűnhet a vérellátás a bimbóban, így érzéketlenné válik -, a lassú hegesedés ellenére vállalta, mert első melltartója 12 évesen 32AA méretű volt. Később 34 D kosárra váltott.

Ulrika Jonsson előtte, utána!

Jonsson állítása szerint egyik fogyókúrája alkalmával sem érezte, hogy melleiből is lement volna valami - írja a Mail Online. A férfiak általában megjegyzést tettek rá, szexinek és dugni valónak titulálták. Pedig, ha látták volna, hogy a melltartó pántja mély nyomot hagy a vállán, aminek az érintésére is csak fájdalmasan felszisszen, nem lettek volna ilyen lelkesek. A televíziós arról is beszámolt, hogy a svédek imádnak monokinizni, ő azonban utoljára hat éve vetkőzött le, azt sem hazájában tette, hanem Dél-Franciaországban egy jachton, nem kevés rozé elfogyasztása után.

Az asszony műtétje végül jól sikerül, új mellei szimmetrikusabbak lettek, az eredménnyel mind Johnson, mind férje nagyon elégedett. „Nem tudtam sírjak vagy nevessek örömömben, az viszont igaz, hogy két hétig nem viselhetek melltartót” – mondta az időjós, aki ezzel a műtéttel egy húsz éve halogatott lépést tett meg.