Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, hogy létezhet-e szebb Szellő István kék szemeinél. Az olvasók egy hét leforgása alatt egyértelműen úgy döntöttek, hogy igen: Kásás Tamást hozták ki abszolút nyertesként a válogatásból. Játékunk végén tehát a vízilabdázó szemeit varázsoljuk majd a képszerkesztő program segítségével létrehozott ideális férfi arcára. Most ismét kiválogattunk pár celebet, Önök pedig voksoljanak arra, akinek ajkait a legszexisebbnek találják.

1. Árpa Attila

Tinédzser éveit Németországban tengette az önmagát médiapunknak tartó producer, ahol saját bevallása szerint rövid ideig még börtönben is ült. Itthon aztán megcsinálta a szerencséjét, és már 28 éves korában önkényesen kinevezte magát az RTL Klub kreatív igazgatójának. Jelenleg Sváby András után ő az Interaktív kreatív vezetője, és 2005 óta él házasságban Tomán Szabina exmodellel - kapcsolatukból egy kislány is született. Playboy-partis botrányának köszönhetően egyszer már a Hét lúzere összeállításban is előkelő helyen végzett, lássuk hát, hogy a hagyományos értelemben vett szájharcban mennyire futja.

2. Hajas László

Mivel nem minden nő kattan a vastag szájakra, a válogatásból nem hagyhattuk ki a sztárfodrászt sem. Hajas László vékony ajkain Dobó Kata is csüngött három évig, kapcsolatuknak leginkább a tizenkilenc évnyi korkülönbség vetett véget: a színésznő külföldi karrierre vágyott, a férfi viszont már családot szeretett volna. Hajas azóta megtalálta a számításait, feleségével együtt közösen nevelik kisfiukat, Dávidot, és a képernyőn is többet látni, mint volt csaját.

3. Hajós András

Az Emil.RuleZ! frontemberét és a Heti Hetes állandó vendégét elsősorban sajátos stílusa és humora miatt kedvelik. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyit vet a latba a körítés. Hajós András ugyan az utóbbi időben kicsit elengedte magát, és jópár kilót szedett fel, most úgyis csak az ajkaira kell koncentrálni. Amúgy nős, egy kisfia és egy kislánya van, de attól még fantáziálni és szavazni is lehet.

4. Hujber Ferenc

A színész régebben hajnalig tartó bulizással múlatta idejét, ám mostanra megkomolyodott - legalábbis ilyen és ehhez hasonló hírek láttak napvilágot legutóbb. Állítólag kisfia, Noel születése hozta meg ezt a nem várt pozitív fordulatot az életében, és Tölgyesi-Khell Cyntiával való házassága is stabilizálódott. Hujber azért még a Reflektor egyik interjújában kifejtette, hogy az alkoholtól nem tud szabadulni, és egyik feljelentőnk szerint még a segge is nagy, hagyjuk most ezeket a csúnya tényeket figyelmen kívül. Szép a szája vagy nem? Ez itt a kérdés.

5. Kinter Oszkár

Szoborszépségű férfiként tartják számon, ám szerinte a szépség relatív, így inkább hanyagolja ezt a jelzőt a Cool TV egykori műsorvezetője. Kinter Oszkárról mostanában nem sokat hallani, legutóbb a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció kapcsán derült ki, hogy furcsa humora és nagy szája miatt utálják elsősorban az emberek. A modellként is tetszelgő fiatalembert idegenek véleménye hidegen hagyja, de mi kíváncsiak vagyunk arra, hogy ha csukva a szája, milyen hatással van másokra.

6. Majoros Péter "Majka"

Az egykori villalakó neve már évek óta ismerős a magyar médiában: Maja az ózdi focipályáról robbant be a köztudatba, és miután megcsináltatta hiányzó fogsorát, teli vigyorral köszöntötte ágyában a celebvilág felhozatalát. A női szívek összetörőjének viszont mostanában a saját szívével gyűlik meg a baja. Orvosai úgy vélik, másfél éven belül meghalhat, ha nem kerül sor egy újabb műtétre. Gyorsan szavazzon, még mielőtt késő lesz.

7. Nánási Pál

A Playboy fő aktfotósa igazából akkor avanzsált celebbé, amikor kiderült, hogy elszerette Ördög Nórát a férjétől. A szerelmi történetet közös megegyezéssel nem verték nagydobra, ám Nánási nem maradt a közismert barátnője árnyékában. A Hal a tortán című gasztro realityként aposztrofált műsorban debütált először, ahol kiderült, hogy leginkább csak a nőket tudja megfőzni. Tavaly a Velvet olvasói úgy vélték, hogy Ördög Nórának van a legszebb szája, kíváncsiak vagyunk, hogy a férfi mezőnyben párja milyen eredménnyel végez.

8. Száraz Dénes

A felvidéki származású színművész arcát a Soproni sörreklám egy csapásra megismertette az egész országgal, egyből megosztva a közvéleményt. Száraz Dénes még mindig szlovák állampolgár, de emiatt Magyarországon soha nem érte hátrányos megkülönböztetés. „Bírom a száját, ahogy pattognak ki rajta a szavak, és a szemét, ahogy átéli mondandóját” – írta róla az egyik rajongója. „Tényleg elég ennyi, sőt néha ennyi se kell, hogy az ember hirtelen celeb legyen” – vallotta Száraz a Velvet korábbi interjújában.