Egy teljes napja házas asszony az egykori szépségkirálynő: Magony Szilvia szombat délután ment férjhez a Szent István-bazilikában. A ceremónián csaknem 200-an vettek részt, de kevés celeb tette tiszteletét. A turistákat meg kihajították.

Szombat délután Magony Szilviának is bekötötték a fejét. Az egykori szépségkirálynő – manapság a Story Tv Lakosztály című műsorának arca, és programokat ajánl minden reggel a Napkeltében – a Szent István-bazilikában mondta ki a boldogító igent párjának. (Ugyanott, ahol aznap Rippel Ferenc és párja is örök hűséget esküdött egymásnak.)

A bejelentést Magony a nagyközönség számára a TV2 pokerstars.hu című műsorában tette meg, ahol kiderült, hogy párja eredeti szakmája orvos, de jelenleg informatikával foglalkozik. A közel 200 fős eseményre délután 5 órakor került sor, és minden várakozás ellenére a menyasszonyon kívül csak három celeb vett részt a ceremónián: Edvin Martonon, Katus Attilán és Polgár Krisztinán kívül nem fedeztünk fel ismerős arcokat. A hatalmas Hummer limuzin percre pontosan gördült be az épület elé, ám a fiatal pár alaposan megvárakoztatta a vendégsereget: negyedóra elteltével szálltak csak ki a hatalmas járműből.

Klikkeljen a menyasszonyért!

Magony menyasszonyi ruháját az Artz Modell készítette - egy korábbi interjúból kiderült, hogy a Miss Balaton-ként köztudatba robbant lány már lassan egy évtizede modellje ennek a márkának. Ő a fix 36-osuk. A menyasszony nem érte be két koszorúslánnyal, vagy csak nem akart haragot, így hat, különböző színű ruhában feszítő lány kísérte az oltárig az Ave Maria című szám alatt. Az esküvőre több turista is szeretett volna bejutni, de az ajtóban szigorú ellenőrzésnek vetették alá a bekívánkozókat, így esett, hogy mi is csak a szerencsének köszönhettük, hogy bejutottunk.

A ceremónia a celebeknél sem más, mint civileknél: hamar elhadarták a holtomiglan holtáiglant, és a boldogító igen elrebegése után szinte azonnal szétoszlatták a tömeget, átadva a helyet a turistáknak. Azt nem tudjuk, hogy a fiatal házaspár hol tervezi a mézes hetet, de információink szerint ez Magony számára is meglepetés: az esküvő és lakodalom az ő reszortja volt, a nászút megszervezése viszont a friss férjre hárult.