Most, hogy az óriásszájú asszonynak papírja is van arról, hogy joggal szólíthatják szörnyetegnek, gondoltuk, felmérjük a nemzetközi mezőnyt, hátha akad a hazai rémasszonyunknál is ijesztőbb versenyző. Nos, valóban akad, de Geronazzo teljesítménye még így is értékelendő. Döntsenek Önök: ki a legijesztőbb plasztikai sebészeti mutáns?

01. - Jocelyn Wildenstein, a Macskanő

Wildenstein az egyik legismertebb rémlény a plasztikai sebészet történetében, ahol a Macskanő elnevezés nem a szexi Batmanfilm-hősnőt takarja, hanem a 69 éves asszonyt. Wildenstein az évek alatt több mint négymillió dollárt (kb. 910 millió forint) költött arra, hogy minél macskásabbra operáltassa magát. Ijesztő kinézetét korábban is elismerték, a Daily Mail már 2004-ben megválasztotta a legijesztőbb celebnek.

02. - Eric Sprague, a Gyíkember

Szintén csak újszülöttekről tudjuk elképzelni, hogy nem ismerik Eric Sprague nevét, vagyis a Gyíkembert, különösen, mióta már a Friderikusz-show-ban is volt. Ő az a férfi, aki az egész testét gyíkszerűre tetováltatta, átfaragtatta a fogait és felvágatta a nyelvét. Sprague filozófiát tanult az egyetemen és már Phd hallgató volt, amikor megvilágosodott, és ettől fogva egész életét teste gyíkká alakításának szentelte. A Wikipedia információi alapján jelenleg a Jägermeister Music Tour egyik különlegessége, ahol olyan zenekarok lépnek fel, mint a Slipknot vagy a Slayer.

03. - Cindy Jackson, az élő Barbie-baba

Cindy Jackson azt mondja, kislánykora óta ő szeretett volna lenni az élő Barbie, 54 éves korára pedig össze is hozta ezt, és egyúttal bekerült a rekordok könyvébe, mint az ember, akin a legtöbb plasztikai beavatkozást hajtották végre. Jackson kinézete egészen természetellenes, viszont egyáltalán nem olyan brutális, mint általában azoké, akiken túl sok plasztikai műtétet hajtanak végre. A nő 2000-re ugyan elérte a kislánykora óta vágyott Barbie-külsőt, de talált új életcélt: ezután Brigitte Bardot lett az új projekt. 2008-ra ez is összejött, úgyhogy egyelőre elégedett, jelenleg a saját szépészeti termékeit forgalmazza, és büszkén vállalja, hogy még a csontjait is átfaragtatta.

cindy front(4).gif
Forrás: cindyjackson.com

04. - Amanda Lepore

Amanda Lepore 1967-es születésekor még hímnemű volt, de 11 éves korában, amikor látott egy műsort a nemváltó műtétekről, rájött, hogy mindig is nő akart lenni. Iskolába sem volt hajlandó fiúruhákban járni, mindig lánynak öltözött, de ezt a tanárok nem engedték, így hamar magántanuló lett. Először 15 éves korában műtötték meg, a beavatkozást az akkori barátja, egy plasztikai sebész hajtotta végre. Azóta annyi plasztikai műtéte volt, hogy meg sem próbáljuk felsorolni, többek között volt három mellnagyobbítása, faragtak a homlokán, óriásira fújatta a száját, és implantátum van a fenekében is.

04. - Pete Burns

A Dead or Alive énekese, Pete Burns férfiként kezdte az életét, de a XXI. századba már úgy ért át, hogy nemet váltott. Legalábbis ránézésre: mert a nevét nem változtatta meg, nem beszél női hangon, csak az arcát faragtatta át teljesen, illetve a testét, hogy kellően nőies legyen. Zenekarának legnagyobb slágere a You Spin Me Round volt, az 1984-es klipben még egészen férfinak néz ki, nem úgy mint 2006-ban a Celebrity Big Brotherben.

06. - Michael Jackson

Ha plasztikai sebészetről van szó, nem szabad kihagyni Michael Jacksont sem, aki az évek során fekete férfiből lett ránézésre fehér nő, és a legdurvább az egészben, hogy a hangja egyáltalán nem lett rosszabb, pedig elég rendesen próbára tette a szervezetét. Az énekes bőrszínének világosodását egy betegség okozza, de az orrának, a szájának, a homlokának, az állának az átalakulásáért viszont Jackson műtétei a felelősek.

07. - Geronazzo Mária

A biztonság kedvéért betesszük Geronazzo Máriát is, akit első fokon joggal lehet szörnynek nevezni, mert elképzelhető, hogy mégsincs nála ijesztőbb. A Grincs és valamilyen kétéltű szerelmgyerekének tűnő óriásszájú nő azóta tematizálja mindennapjainkat, hogy betette a száját  Magyarországra, és könnyen lehet, ha nem itt próbálkozik, hanem az USA-ban, már régen valamilyen a popkultúrába beépült mumus lett volna belőle: "Gyere fiam, egyél spenótot, vagy elvisz a Geronazzo".