A többszörös aerobik-világbajnokot a Kalandra fal! című produkció forgatásán lovagolta meg egy öltáncos, amiről Katust elfelejtették előre tájékoztatni. Az aerobikoktatónak egy széken ülve, a csajjal az ölében kellett volna átjutnia a szexközpontúságot szemléltető falon. Nem jött össze, sőt, még élvezni sem tudta. Benkő annál inkább, azóta is odáig van Dundikáért.

Katus Attila a japán játék celebekkel felturbózott magyar verziójában, a Kalandra fal! című RTL Klub-produkcióban tűnt fel hétfőn egy csillogó dresszben a piros csapatban, és bár csapattársainak – Zimány Linda, Fésűs Nelly – is kijutott a jóból, még mindig ő került a legkellemesebb helyzetbe, az aerobikoktatót ugyanis egy öltánccal ajándékozta meg a csatorna. Katus nem bánta, bár bevallása szerint nem igazán lehet élvezni egy ilyet, amikor az ember 2-3 millió néző előtt produkálja magát. Nem úgy Benkő Dániel.

Túl sok zavaró tényező volt

„Annyira nem tudtam elengedni magam, hiszen sok millió ember előtt került sor erre a produkcióra, ha a tévénézőket is számításba vesszük, én pedig nem vagyok egy olyan típus, aki ne jönne zavarba egy ilyen helyzetben. Egyáltalán nem tudtam róla, hogy mi fog történni, nem tájékoztattak előre, pedig azt a lányt még láttam is előtte, sőt, be is mutatkoztam neki, akkor azt mondta, hogy valakinek az ismerőse" – mondta a Velvetnek Katus, aki korábban bevallotta, a Szombat esti láz című produkció hozta meg számára az igazi ismertséget.

Az aerobik-világbajnok egyébként nem igazán bánta a meglepetést, bár amennyiben előre tudott volna róla, biztosan kikéri az asszony engedélyét. „Ha az ember a televízióban van, ami egy cirkusz, akkor nem veszi ezt annyira komolyan. Persze, ha előre tudtam volna, mire számíthatok, biztosan egyeztettem volna a barátnőmmel, és ha ő azt mondta volna, hogy ne menjek bele, akkor természetesen megteszem, amit kér" – tette hozzá az engedelmes Katus Attila.

A Szombat esti láz harmadik szériájának győztese már korábban is élvezte táncos lányok társaságát, ex-barátnője ugyanis meglepetésbulit szervezett a 30. születésnapjára. „Egyszer már volt részem ilyenben. A 30. születésnapomat ünnepeltük, és az akkori barátnőm odacsődítette a barátaimat, és egy hölgyet, akinek még kígyó is volt a nyakában" – mondta lapunknak az aerobikoktató.

Dundika kiváló példány

A természetesen kizárólag hírességekből álló csapatok azt a feladatot kapták, hogy a szexképekkel díszített falakon jussanak át anélkül, hogy belezúgnának a vízbe. Ezt elsősorban erotikus pozíciók imitálásával tudták csak megoldani, de persze a feladat nem okozott a kék színnel jelölt Benkő „faszharcos" Dánielnek, aki nagyon élvezte, főleg, hogy így közelebb kerülhetett csapattársa, Dundika nemi szervéhez. „Nagy kincs az ilyen szituáció, egy magamfajta férfiembernek meg kell becsülni ezt a helyzetet, hogy egy ilyen kiváló példány, mint Dundika abban a helyzetben van, hogy átadja magát az én bűnös férfiúi kezeimnek és fantáziámnak" – mondta a Velvetnek Benkő Dániel, akinek kifogyhatatlan szóáradatából az is kiderült, úgy véli, ő nézett ki a legjobban az előadásra kapott dresszben.