A rapperből lett filmszínész mindig is büszkén vállalta Coco nevű nejét, aki mindig is büszként vállalta magát. A mindenhol túláradó méretű fürdőruhamodellből lett webszemélyiség saját oldalt és egy egész újságot szentelt önmagának, illetve annak, ami belőle a lényeg.

Az egykori fürdőruhamodell, Nicole „Coco Marie” Austin 2005-ben ment feleségül a rapperhez, és soha nem titkolta, mi juttatta idáig: fehérnemű- és fürdőruhamodellként kezdte, majd óriási fenekéhez illő óriásmelleket csináltatott, és ettől kezdve glamour-modellnek hívják. E kategórián belül is nyugodtan nevezhetű extraméretűnek: Austin nem a Beckhamné-típusú botsáskanő, elöl-hátul van mit fogni rajta, és ezt ruháival is szereti hangsúlyozni: akár vörösszőnyeges eseményekre is előszeretettel öltözik fel úgy, mint aki épp levetkőzött.

Self-made woman

Austinról elmondható, magának köszönheti, amit elért: nem attól lett ismert, hogy Ice-T nőül vette, exhibicionizmusa ehhez már önmagában is elég volt. Dolgozott a Playboynak, eljátszott pár kisebb filmszerepet is, folyamatosan rengeteget fotózzák, minden évben naptárat és DVD-t jelentet meg, weboldalát, a Cocosworld.com-ot pedig kétmillióan nézik naponta. Az eleganciával és diszkrét visszafogottsággal nem vádolható lapon túltengenek a lángnyelvek és a díszítőelemként alkalmazott gyémántok, és bár már a galérián keresztül is mélyen bepillanthatunk Coco egójába, az előfizetők a Private elnevezésű szekcióban még ennél mélyebb élményeket is szerezhetnek.

Coco - asszonynevén néha Coco-T - természetesen nagylelkűen azokra is gondol, akik még nem zárkóztak fel az modern kor internetes kihívásához, az ő kedvükért hagyományos, nyomtatott formában is elérhetővé tette magát. 2008 szeptemberében Coco Magazine néven lapot indított, melyben mi más volna, mint ő maga, a rengeteg előnyre összpontosítva.

A rapperné saját biznisze mellett természetesen férje életének is állandó díszítőeleme, 2007-ben közös, Beauty & Beast című valóságshow-ban tervezték feltárni boldog házasságuk titkát, idén februárban pedig bejelentették, hogy könyvben is meg fogják osztani, hogyan működtethető eredményesen egy párkapcsolat. Valószínűleg nem csak közös főzőcskézéssel.