A rapper az MTV Movie Awardson részesült a tangás angyalnak öltözött Brüno formájában megjelenő égi áldásban. Eminem eleinte nem hitte, ez tényleg megtörténhet, de amikor mégis az orra előtt találta Sacha Baron Cohen seggét, sértve rohant ki a nézőtérről.

Eminem új lemezének köszönhetően visszatért, és ennek örömére megjelent az MTV Movie Awardson is, ahol előadott a Relapse című albumáról két dalt. Ezzel nem is lett volna semmi baj, azonban nem sokkal a fellépése után kiviharzott a díjátadó közönségének sorai közül. A kiváltó ok Sacha Baron Cohen volt, aki legújabb filmjének karaktereként, Brünoként mutatott be egy látványos belépőt, melynek a fénypontja az volt, hogy Eminem ölébe érkezett, miközben a seggét a rapper arcába tolta, írja a Huffington Post.

A homoszexuális divatmániás riporter karaktere angyalszárnyakkal, fehér tangában, fellógatva repült be az ünnepség helyszínére, miközben németül üdvözölte a jelenlévő sztárokat. A repkedés egész jól ment, addig a pillanatig, amíg Cohen átlendült, és elkezdett fejjel lefelé lógni. Ekkor üvöltve közölte, engedjék le. A koreográfia működött, Brüno Cohent lassan elkezdték leereszteni, egyenesen Eminem felé. A sztár arcán látszott, nem hiszi, tényleg ráengedik, ezért továbbra is a helyén maradt. Amikor azonban már gyanút fogott, esélye sem volt menekülni, és így egy másodperc alatt az orra előtt találta Sacha Baron AliG Borat Brüno Cohen seggét.

A váratlan égi áldás után Eminem kétségbeesetten próbálta lelökni Cohent, de ez csupán a testőrei segítségével sikerült. Miután a kétajtós szekrényekre emlékeztető testőrök kiszabadították a rappert, odébb lökdösték a fejjel lefelé lógó Brünót, Eminem - a röhögő közönségről tudomást sem véve - feldúltan kiviharzott a nézőtérről.

Persze az este nem csak Eminemről és Brünoról szólt, az eredeti terveknek megfelelően a díjakat is átadták. A Gettó milliomos a várakozással ellentétben üres kézzel távozott, viszont a Twilight című film öt díjat is bezsebelhetett, köztük a legjobb film díját is. Robert Pattison, a film főszereplője lett az év férfi felfedezettje, Kristen Stewart a legjobb színésznő, kettőjük csókja lett a legjobb filmes csók, és szintén ebben a filmben volt látható a legjobb küzdelem. A High School Musical harmadik része két díjat kapott, a legjobb férfi színész Zac Efron lett, és Ashley Tisdale lett az idei év női felfedezettje. Heath Ledger a Batman filmért megkapta a legjobb gonosznak járó díjat, Miley Cyrusnak jutott a legjobb betétdal, a legjobb mi a fene?! pillanatért járó díj pedig a mosdóba pisilő Amy Poehlernek jutott.