Megan Fox, a számos szavazáson valamilyen tulajdonsága miatt szexinek választott színésznő a brit GQ júliusi számában pózol majd bikiniben. A GQ kedvcsinálónak publikált néhány fotót és egy videót a fotózásról. Fox közben elnézést kért az MTV Movie Awards-on viselt frizurájáért, és úgy érzi, színészkedni olyan, mint kurválkodni.

Megan Fox brit GQ-fotózásáról többek között az Egotastic közölte a képeket, akik azt írták, mindenképpen nézzük meg őket, ha elfelejtettük volna, hogy a színésznő mennyire szexi. Az élmény felidézésében állítólag sokat segít a fotózásról készült videó megtekintése is, úgyhogy íme, nézzék meg.

A két előre publikált képet, meg a magazin címlapján erre nézhetik meg.

A képekhez tartozó interjúban többek között a szakmájáról, a színészkedésről is beszélt. „Ha belegondolsz, mi színészek egyfajta prostituáltak vagyunk. Azért fizetnek, hogy szerelmet és vonzódást színleljünk. Más emberek azért fizetnek, hogy azt nézzék, ahogy megcsókolunk, megérintünk valakit, olyan dolgokat csinálunk, amiket az emberek egy átlagos monogám kapcsolatban nem csinálnának meg senkivel sem, aki nem a partnerük” – nyilatkozta a színésznő.

A legszexibbnek, meg második legszexibbnek is megválasztott Megan Fox a róla kialakult képről is elmélkedik majd a júliusi GQ-ban. „Kialakult rólam ez a kicsit könnyűvérű kép. Az emberek feltételezik, hogy erőszakosan nyíltan beszélek a szexualitásról, meg, hogy vadóc vagyok. Pedig egyáltalán nem vagyok ilyen. Inkább tűnök vadnak és könnyűvérűnek, mint hogy meg kelljen hazudtolnom önmagam ahhoz, hogy megfeleljek az elvárásoknak” – fejtette ki Fox az elképzeléseit.

Fox legutóbb a hétvégi MTV Movie Awardson jelent meg, és a lenyalt haja kapott néhány kritikát (A haj a fenti videón látható egy pillanatra 2:45-nél). A színésznő a díjátadó után valószínűleg belátta, hogy tényleg nem élete döntése volt a frizura, mert május 31-én, vasárnap este a Twitteren kért elnézést a haj miatt. „A díjátadó szuper volt! Sajnálom, ha nem szerettétek a hajamat. Ízlések és pofonok. Érezzétek jól magatokat partizók!” – írta a színésznő a mikroblogjában.