Peren kívül egyezkedik Kiszel Tünde és kislánya állítólagos édesapja, Lukács László. Ennek függvényében a világhírű operaénekesnek a DNS-teszten sem kell átesnie. A műsorvezető célja korántsem a gyerektartásdíj, hanem Donatella jogállásának rendezése. Az ügyvéd szerint Lukács tagadja, hogy kiütése lenne Kiszeltől, legalábbis ilyet nem nyilatkozott az asszonyról.

Mégsem akaszt apasági pert Lukács László operaénekes nyakába Kiszel Tünde. A dekoratív médiaszemélyiség szappanoperájának legújabb fejleményét Kiszel ügyvédje közölte a Velvettel. Dr. Hyross Virág nyilatkozatából kiderült, hogy az asszonynak sikerült felvenni a kapcsolatot Lukáccsal, kettőjük között azóta is zajlanak az egyeztetések, és minden jel arra mutat, hogy a férfi aláírja a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot. Ennek függvényében természetesen Kiszel eltekint a DNS-vizsgálattól.

„Azon nem várt esetben azonban, amennyiben az apa - ésszerű határidőn belül - ezt hivatalosan nem teszi meg, úgy ügyfelem kénytelen lesz peres eljárást kezdeményezni az apaság megállapítása iránt" – tette hozzá Dr. Hyross. „Ügyfelem célja – egyes napilap és magazin állításával ellentétben – nem a gyermektartásdíj apával szembeni igénylése, hanem az, hogy a gyermek jogállása immáron hivatalos úton is rendeződjék. Úgy gondolom, hogy ezt alátámasztja azon tény is, hogy ügyfelem ez idáig, azaz mintegy kilenc éven át nem tartott gyermektartásdíj fizetésére igényt."

Dr. Hyross elmondása szerint Kiszel csupán azért döntött úgy, hogy hivatalos úton is rendezni óhajtja gyermeke jogállását, mert egyes újságok valótlan állításaikkal nemcsak a műsorvezető, hanem kislánya emberi méltóságát is megsértették. „Ügyfelem tehát kizárólag gyermeke védelme érdekében döntött úgy, hogy nem tűr tovább, s nevezett lapok kiadói ellen személyiségi jogi pert indít."

A Németországban élő Lukács László a Bors állítása szerint múlt hónapban meglehetősen drámai mélységekben nyilatkozott a lapnak. "Kiszel elüldözött az országból. Kiütést kapok, ha meghallom a nevét. Egy szó sem igaz abból, amit mond. Az sem, hogy én lennék az apa, és az sem, hogy látogatom. Életemben nem láttam még a gyereket, és nem is érdekel" - idézték a férfit, aki állítólag hosszú monológjához hozzátette, utoljára évekkel ezelőtt beszélt Kiszellel, amikor is közölte vele, lelövi, ha a közelébe megy. "Még egy kutyához is több közöm van, mint hozzá" - mondta.

Erre reagálva az ügyvéd elmondta, hogy Lukács tagadja, hogy ilyen sértő szavakkal illette volna az asszonyt, sőt, egyáltalán nem nyilatkozott lapok felé.

Kiszel Tünde korábban az RTL Klub reggeli című műsorában elmondta, hogy az operaénekes valószínűleg azért nem vállalja fel a gyermeket, mert attól tart, hogy karrierje kettétörne. “Ő nem tagadja, hogy volt kapcsolatunk. Sőt, mikor kettesben vagyunk, akkor elismeri. Csak a nyilvánosság előtt nem szereti” - vallotta be a műsorvezetők faggatására. Többek között az is kiderült, hogy Kiszel Donatella tisztában van azzal, hogy ki az apja, és az érzelmi intelligenciáját Lukácstól örökölte.