Az énekesnő igazi főbenjáró bűnt követett el, persze nem akkorát, mint a magyarok szemében Budapest lebukarestezése, de a szerdai, manchesteri turnéállomásán sikerült Londont üdvözölnie lelkesen. Picit megviselheti a turnézás, áprilisban Sacramentót keverte San Joséval.

Britney Spears a The Circus című lemezével turnézik, éppen az Egyesült Királyságban jár. A koncertek miatt nem olyan töménységben kapjuk róla az információkat, mint általában, de szerencsére a szerdai koncertjén csak sikerült egy elszólás, ami miatt ismét bekerülhetett a lapokba.

Az énekesnő Manchesterben koncertezett, de amikor a Do Something című szám alatt a közönségnél arról érdeklődött, hogy érzik magukat, "What's up Manchester?" helyett "What's up London?" sikerült neki. Mondjuk a közönség nem kezdett paradicsomokat és tojásokat dobálni, még csak füttyögni sem, így őket annyira nem zavarta, de hogy a magyar rajongók is átérezhessék egy Britney-koncertbaki hangulatát, megmutatjuk.

Spears - akinek apját, Jamie Spearst sokan vádolják azzal, hogy az idegösszeomlásából épp csak kilábalt lányát belehajszolta ebbe a turnéba - tagadja, hogy megerőltető volna márcus eleje óta átlag kétnaponta lenyomni egy ilyen többórás showt. Az azonban nem lehet a kipihentség jele, hogy egy április koncertjén, a kaliforniai San Joséban se volt teljesen képben, amikor azt kérdezte "What's up Sacramento?".