Az énekesnő olyan jólakottan szállt be limuzinjába, hogy a bal mellbimbója egyszer csak megunta, és kivillant lilás ruhájából.

Ha valaki eddig nem gondolta volna most végre kiderült: Jennifer Lopeznek is van mellbimbója! Igaz, szegény pára feltehetően nem gondolt arra tegnap este mikor férjével, Marc Anthony-val elindult vacsorázni, hogy a rá váró lesifotósok az este végére pont ezt a meglepően egyszerű tényt fogják kiszúrni.

Na de, mi mást tehet a paparazzo, ha semmi nem történik, csak annyi hogy Jennifer Lopez és Marc Anthony meglátogatják a hollywoodi Cecconi's éttermet, hogy bekapjanak valami finomat. J.Lo keblei meghatározhatatlan színű ruhájának bő dekoltázsában amúgy láthatóan egész este jól bírták a kiképzést, ám a fotósok által okozott zűrzavar már nekik is sok volt. Miután az énekesnő sikeresen beszállt a limuzinba és kényelmesen elhelyezkedett, csak akkor vette észre, hogy bal mellbimbója kivillant. A videót elnézve viszont az is kész csoda, hogy nem történt nagyobb baj.

J.Lo természetesen nem esett pánikba, gyorsan visszatette a bimbót a ruha takarásába, anélkül, hogy különösebben zavarbajött volna. Ebből akár arra is következtethetünk, hogy Lopez mégis jó színésznő, de csak akkor, ha eddig is annak tartottuk.