A modell egy barátja fodrászatának megnyitójára igyekezett, azonban nem sikerült villantás nélkül kiszállnia a kocsiból. Kate Moss ruhája felcsúszott, és megmutatta, hogy ezúttal van rajta bugyi.

A Velvet Arca tábor óta tudjuk, egy autóból villantásmentesen kiszállni nem egyszerű. Ezt bizonyítja Kate Moss esete is, aki azért maga kereste a bajt szélesebb öv nagyságú miniszoknyájával, ami még fel is csúszott, amikor barátja, James Brown londoni fodrászszalonjának megnyitójára igyekezett. Moss mindenesetre hidegvérrel kezelte a helyzetet: ha már úgy esett, hogy megmutatta elegáns szürke selyembugyiját, egy laza mozdulattal helyrerántotta a szettet és besietett a megnyitóra.

Szerencsére ez az apró incidens nem tette tönkre az utóbbi időben szinte visszafogottan szereplő modell estéjét, kedélyesen pezsgőzött és cigarettázott barátaival – hiába, a napi két doboz cigarettát valamikor el is kell szívni. Emellett reklámfogásokra is jutott ideje, a szalon tulajdonosával kipróbálta berendezést, és még azt is megnézték, milyenre is kéne vágni Kate Moss csúnyán lenőtt festésű haját.

A modell legutóbb májusban mutatta meg testét, a ruháit forgalmazó Top Shop üzletlánc tulajdonosával, Sir Philip Greennnel és annak feleségével hajókázott Monacóban. Köszönhetően a jó időnek Kate Moss ledobta a bikini felsőjét és együtt monokinizett Green nejével.