A koporsóárus gyerekét a Kiskegyed BB Évihez, a Bors egy torzult énképű gyerekhez hasonlítja. Gáspár Győző védelmébe vette kisebbik lányát, aki a középső ujját mutatta fel egy képen, amit több újság is leközölt.

Gáspár Győző már jó ideje nem forgat, helyette koporsókat árul és örül, hogy Benkő show lesz szeptembertől. Neje egy élelmiszerboltban dolgozik, nagyobbik lánya az iskolai szünidőt most éppen egy angol táborban tölti, a kisebbik, jövő héten megy ugyanoda.

Címlap egy felfelé mutató középső ujj miatt

Gáspár Virágról két hete megjelent egy fotó a Borsban, amin a középső ujját felfelé mutatja. A hatéves kislány édesapja szerint Virágnak fogalma sincs arról, mit mutatott, mégis elítélik a gyereket. Egy a napilapnak nyilatkozó pszichológus szerint ráadásul az énképe is torzult és dacból fordult a világ ellen. „Minket lehet ócsárolni, de a gyerekről azt írni, hogy magántanár szoktatja le a cumiról, illetve, hogy megvadul, sőt, a Kiskegyed konkrétan BB Évihez hasonlítja, na ez már felháborító.” Gáspár ezúton is kéri, ha tényleg létezik az a magántanár, aki leszoktatta Virágot a cumiról, legyen kedves bemutatkozni nekik.

Gáspár Evelyn példás tanuló volt, amióta osztályzatokkal értékelik a tanulmányi eredményeket, kisebbik lány pedig már tud írni, olvasni és számolni is, minderre pedig édesanyja tanította meg – mondta az egykori showman. „Két hónapja magától tette le a cumit, kérdezte is, miért írtak róla ilyen butaságot a Bors. Arról nem is beszélve, BB Évihez hasonlítani egy hatéves kislányt? Könyörgöm! Normális dolog ez? Azt a kislányt, aki 102 adást eljátszott.” Gáspár Győzőt leginkább az háborítja fel, hogy amíg a család közszereplést vállalt – Győzike show -, addig tudta, címlapokon lesznek, ha éppen nincs más történet a nagyvilágban, de most, hogy visszavonultak, nem érti, miért kell még mindig vele eladni a lapokat.

„A műsorból ítélnek meg minket” – mondta és javasolta, aki a dolgok mélyére akar látni, látogasson el hozzájuk. Gáspár Virággal egy héten több alkalommal foglalkozik egy pedagógus, aki szerint az összes vád hamis, a kislánnyal nincsen semmi gond. „Jó intellektusú gyermek, a képességi adottak az iskolaérettséghez. Feladattudatos, a korának megfelelő ütemben halad. A foglalkozások alatt felszabadult, nem látom semmi olyannak a jelét, amit az újságok írnak. Hangsúlyoznám, hogy tapasztalatim a kétszemélyes helyzetekre vonatkoznak. Könnyen bevonható a feladatokba” – mondta a Velvetnek az a szakember, aki Gáspár Virággal foglalkozik.