A Pornó Oszkár-díjas Lévai Adrienn életében először nagyközönség előtt ad elő sztriptízt, és ehhez a már gyakorlott Judy Nero segítségét kérte, aki nagyon lelkesen tanítja.

Életében először közönség előtt dobja le ruháit Lévai Adrienn. A pornósztár a Fonyódi Erotika Expo fő műsorszáma lesz, és a produkcióhoz Judy Nero segítségét kérte, derült ki a Tabu TV videójából.

Lévai Adrienn ugyan még csak három éve kezdett el pornófilmekben szerepelni, azonban a szakma máris az egyik legnagyobb sztárként emlegeti, ráadásul nemrég megkapta a Pornó Oszkár Díjat is. Ezek után nem csoda, hogy ott a helye a Fonyódi Erotika Expón, ahol ezúttal nem csak kamerák, hanem közönség előtt dobja le a ruháit. A vetkőzésben Judy Nero lesz a segítségére, aki már régóta foglalkozik sztriptíz műsorokkal.

Eddig csak a szája járt

"Adriennt már évek óta személyesen ismerem. Egy exhibicionista lányról van szó, akinek idáig nagy volt a szája, de a megvalósításra nem igazán került sor" – mondta Judy Nero, akinek az állítását a Tabu TV Lévai Adrienn egy buszmegállóban felvett jelenetével cáfolta. „Most azonban megkapta a Pornó Oszkár díjat, megkeresett, és megkért, hogy állítsak össze neki egy sztriptízprodukciót, amit nagyon szívesen el is vállaltam" – fejtette ki a tervezett szerepét Nero.

"Nekem ez egy teljesen új szerep, mind a sztriptíz, mind pedig a nyilvánosság előtt történő szereplés. Mindig is érdekelt a vetkőzés, igaz, eddig csak fotózásokon volt alkalmam meztelenül pózolni. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a közönség reakciója, hiszen ez egy cseppet sem könnyű műfaj" – nyilatkozta Lévai Adrienn, aki azt is kifejtette, igyekeztek sokszínű programot összeállítani az expóra: lesznek fekete, vörös és szőke lányok, és tüzes és vizes műsorokat is terveznek.

Ezek után a táncteremben egy rögtönzött próbát tartottak, ahol Judy Nero megtanította Lévai Adriennt szexisen járni, majd megmutatta, hogyan markolja meg erotikusan a mellét. A vetkőzéses részig azonban már nem jutottak el.