Georgia May Jaggerrel, az énekes 17 éves lányával népszerűsítik az Egyesült Államokban közkedvelt Hudson Jeans márkát. Nem véletlen, hogy a félmeztelen fotókra épp a modellszakmában újoncnak számító tinilányt kérték fel, a cég sajtósa szerint a választásnál meghatározó volt a Jagger-név. De azért persze a klisévé érett kisugárzás is fontos szempont volt.

A Rolling Stones frontemberének második házasságából született legkisebb lánya, Georgia May Jagger sejti, mi lesz apja reakciója, ha meglátja a róla készült félmeztelen fotókat – írja a Daily Mail. A 17 éves tinilány szerint 65 éves apja valószínűleg nem díjazza majd a topless képeket, ugyanis 2004-ben sem volt elragadtatva nővére, az akkor 20 éves Elizabeth Jagger átlátszó ruhában produkált kifutós vonulásától.

Gyerekkorában is modell akart lenni

Georgia May Jaggert a Hudson Jeans választotta arcának a 2009-es őszi-téli kollekcióhoz, és bár egy-két fotót már leközölt a Daily Mail, a hivatalos képeket csak szeptembertől láthatjuk a magazinokban és a hirdetőtáblákon. A legkisebb Jagger-lány még 2008-ban regisztrált be az Elite modellügynökséghez, hogy felváltsa pályaelhagyó nővérét a szakmában, aki modellkedés helyett a színészi hivatást választotta. A 17 éves Georgia May Jaggert más kislánykorától kezdve érdekli a modellek világa, a hírek szerint már hatéves korábban Vivenne Westwood-ruhákat hordott, hogy minél jobban hasonlíthasson exmodell édesanyjára, Jerry Hallra.

A Hudson Jeans nem titkolja, választásuk azért esett a 17 éves ifjoncra, mert Jagger-leszármazott. „De ennél is többet jelentett a kisugárzása, ami nagyon megfogott engem" – élt a klisés fordulattal David Lipman, a cég sajtósa. A Hudson Jeans Mario Sorrentit kérte fel fotósnak, aki korábban volt nőjét, Kate Mosst is fotózta meztelenül a Calvin Klein Obsession-kampányhoz.

A nadrág maradt

Georgia May Jaggernek mindenesetre nem teljesen, csak félig kellett levetkőznie, hiszen, ha már nadrágot reklámoznak, az maradjon is rajta. A tinédzsermodellről a provokatív képek mellett páros fotók is készültek: az egyiken 18 éves pasijával, Django James-szel pózol, aki egyébként Dave Stewart fia. Persze az anyai jó tanácsok is jól jönnek, ha az ember gyereke belevág a szakmába. Így gondolhatta ezt az ismét vetkőzni készülő Jerry Hall is, aki karrierépítési és sztiptízelési továbbképzést tartott lányának.