Az RTL Klub műsorvezetője fotós párja, Nánási Pál nélkül utazott Olaszországba barátnőivel, hogy egy csajos pihenés keretein belül kipletykálják az éves történéseket. Minket bezzeg nem világosított fel se az eljegyezésről, se az összeköltözésről. Azt legalább megtudtuk, nem miattuk indult késve a gép a trevisói repülőtérről.

K.Z. aláírással érkezett egyik olvasónk tömör összefoglalója Ördög Nóráról Feljelentő rovatunkba, amelyből megtudtuk, a kereskedelmi csatorna arca napokkal ezelőtt még Olaszországban tartózkodott. „Július 21-én a trevisói repülőtérről csak 10-15 perces késéssel indulhatott a gép, mivel egy csapat fiatal hölgy késve szállt be. Csak itthon vált egyértelművé, hogy a csapatnak Ördög Nóra is tagja volt. A járást nehezítő hosszúságú tarka ruhát viselt. Itthon mindannyiukat a barátja várta, Nórát borostás barátja ölelgette a kijáratnál" – foglalta össze néhány mondatban pár nappal ezelőtti élményét K.Z.

Sőt, még hamarabb is értek Budapestre

Természetesen az érintettet is megkerestük, aki lapunknak elmondta, naná, hogy nem az ő hibájukból csúszott az indulás. Annyira azért nem fontos emberek. „Hét barátnőmmel jártunk Ravennában, hogy meglátogassuk az egyik ismerősünket" – reagált meglepetten a feljelentős hírre Ördög, aki rögtön cáfolta K.Z. korábbi kijelentését, és hozzátette, így is negyedórával hamarabb érkeztek meg Budapestre. „Nem miattunk indult el késve a gép, még utánunk is sokan szálltak fel késve" – jegyezte meg a műsorvezető, aki részletes kifejtette, miért csak 10 perccel később szállt fel a repülő.

„Elég furcsán működött a dolog. Összesen egy kaput nyitottak ki, emiatt órákon át kígyózott a sor. Amikor pedig végre eszükbe jutott, hogy kinyissanak egy újabb kaput, addigra a már korábban becsekkoltakat elkezdték felszállítani a gépre. A mi társaságunkban is volt egy kismama, aki a mi becsekkolásunkkor már a gépen ült, és várt" – mondta a Velvetnek Ördög Nóra, aki minden évben beiktat egy ilyen csajos utazást barátnőivel.

Kismamával voltak, így nem buliztak

Az RTL Klub műsorvezetőjétől azt is megtudtuk, ezúttal öt napot töltött barátnőivel Ravennában, ahol első alkalommal járt. „Csütörtökön indultunk és kedden érkeztünk vissza. Olaszországban már korábban is jártam, de ez volt az első alkalom, hogy Ravennába is eljutottam. Nagyon kellemes, jó hely, pláne, ha az embernek idegenvezetője is van" – utalt Ravennában élő barátnőjére Ördög, aki így a legjobb partszakaszról és étteremről is első kézből, és nem az internetről szerzett információkat.

Mivel az ötnapos kiránduláson egyik várandós barátnőjük is részt vett, ezért nem igazán jártak bulizni. Sokkal inkább a beszélgetésre fektették a hangsúlyt. „Sokat napoztunk, pihentünk, vásároltunk, kávéztunk, és próbáltunk egymásról minél többet megtudni. Évközben, amikor sok a munka, akkor ritkábban jut időnk hosszabban beszélgetni, szóval inkább kitárgyaltuk a dolgokat" – világosított fel minket pár napos szabadidős tevékenységéről a 27 éves műsorvezető, aki a „Paliról nem szeretnék beszélni, ezt a vonalat hagyjuk" – mondattal reagált Nánási Pállal kapcsolatos kérdéseinkre.