Elárverezik a sztár szerelmes leveleit, üzenetrögzítőre mondott felvételeit és egy videót is, amin lehet, hogy több nővel szexel az őrült kilencvenes években. Ráadásul elképzelhető, hogy kibékül Guy Ritchie-vel, akit ugyancsak örök szerelmének nevez új dalában. Mindemellett folyamatosan beteg-szálkásra edzi magát, és még Magyarországra is eljön.

Madonna jön Magyarországra, és nem is a lovainkat fogja felbőszíteni, hanem a focistáinkat, azoknak meg már úgyis mindegy. Mint minden világsztárt, őt is lehet szeretni, meg nem szeretni, de még akár meggazdagodni is lehet belőle. Ez utóbbit próbálja most kiaknázni egyik egy napos testőre, James Albright, kinek testőrsége csak azért volt tiszavirág életű, mert Madonna szerelme lett. Persze nem most, Ritchie és Jesus után, hanem már nagyon régen, a kilencvenes évek elején.

Csoki és az ő szopogatása

Ki gondolta volna akkor, hogy az állatka becenevek is kimennek majd a divatból, és a fél világ azon fog röhögni, hogy Madge-t Dumbónak hívta a pasija. A Daily Mail szerint ugyanis a szupersztár nem volt túlságosan elragadtatva amikor kiderült, hogy egykori legnagyobb szerelme árverésre bocsátja a tőle kapott szerelmes leveleit, üzeneteit és fax-jait. Ezek szerint míg Madonna Lil Booty-nak hívta magát, addig Albright Dumbózta az anyagias lányt.

Kalapács alá kerül továbbá egy 17 perces hangüzenet, amit Madonna hagyott a rögzítőn, és egy videókazetta állítólag intim felvételekkel, amiket az énekesnő ’93-ban a Dangerous Game című film forgatása alatt vett fel egy szállodai szobában több kolleganőjével. Egy másik videón kimaradt jelenetek láthatók a filmből. Mindkettőre azt mondják, nagyon pikáns részeket tartalmaz, de hogy pontosan miről van szó benne szó, arról nem beszélnek, csak annyit, hogy egy drogozós, szado-mazo pornófelvétel-szerűségről.


Madonna leveleiben van, hogy francia verseket és frázisokat idéz, máskor mély szerelméről biztosítja Albrightot és közli vele, hogy gyereket szeretne szülni neki vagy éppen “fiatal, tehetséges és fekete” jelzőkkel illeti. “Biztos nem látogatsz meg egy hétre?” – kérdi a sztár Brisbane-ből egy Lil Booty aláírással szignózott levélben. – “Olyan, de olyan jó lenne. Küldj egy faxot, az ágyban várlak!”

Egy másik levél a londoni Lanesborough Hotelból érkezett, azokból az időkből, amikor Madonna épp állandó botrányhős volt: “Ha egy doboz csokoládéban lennél, kikapnálak belőle, bedobnálak a számba és élvezném minden porcikádat. Megolvasztanálak a nyelvemen, majd egybe lenyelnélek.”

Egy bennfentes szerint Albright már tavaly túladott a levelek nagy részén egy ismeretlennek, aki dollárban értendő hat számjegyű összeget fizetett értük, ám Albright már 2007-ben is megvált néhány levéltől, amiket a Marquee Capital nevű befektetési cég kaparintott meg. 2002-ben pedig a Sunday című lapnál házalt az énekesnő fehérneműivel, eredménytelenül.


Az új levelek, 500 különböző híresség kikiáltásra bocsátott cuccaival augusztus ötödikén kerülnek az egyik New York-i aukciós ház portékái közé. Kiárusítják Jimi Hendrix egydolláros szerződését és Muhammad Ali tréningjét is. A kazetta és a videó joga a szerzőnél marad, így próbálják védeni, hogy azok felkerüljenek az internetre. Madonna személyes levélkéinek, hangjának és videójának kikiáltási ára negyvenezer dollár, ha valakit esetleg érdekelne.

Túl eres Madonna

A sajtót a negyed évszázados szerelmes levelek helyett inkább az foglalkoztatja mostanában, hogy mitől ilyen szálkás Madonna karja – írja a Telegraph. Az énekesnő görcsösen ragaszkodik a napi két óra kőkemény edzéshez, amitől persze izmos, csak hát az ő korában ez bizony iszonyatosan eres kézzel jár, aminél még a duci karok is szexibbek, mondjon bármit a Schobert klán.

“Szerintem Madonna túl sokat lóg a tornateremben izmait számolgatva” – mondja egy szemtanú. A sztár személyi edzője, Tracy Anderson szerint – aki mellesleg Gwyneth Paltrow-t is lefogyasztotta – Madonna a legkeményebb tanítványa és egyáltalán nem érdekli, hogy túlzásba viszi-e az edzést, vagy hogy a végeredmény nem túl feminim.

“Madonna egy atléta. Ezt próbálom a fejébe verni azoknak, akik kritizálják a heti hat nap edzést. Olyan, mint egy baseball játékos, vagy egy focista” – mondja Anderson. – “Nem kell vele kiabálni, mert elszánt. Úgy osztja be az idejét, hogy tudjon mindig edzeni. Kitalál egy időpontot és tartja magát hozzá, de még soha nem fordult elő, hogy két óránál többet edzett volna. Madonna sose fog annyi kinézni, amennyi. Igazából feleannyinak se fog kinézni. Madonna mindig 19 marad.”

Guy mégis az igazi igazi?

Lehet, hogy van valami abban, amit mond, mivel már szárnyra kaptak a pletykák, hogy ki akar békülni Guy Ritchie-vel, akivel közepesen nagy csinnadrattával váltak el tavaly októberben. A digitalspy szerint Madonna írt egy dalt Ritchie-ről, amiben a férfit örök szerelmeként említi, igaz, ezt fentebb megigérte már Albrightnak is. “Tiszta röhej a kapcsolatuk. Nem is olyan rég még egy árva petákot sem adtam volna értük, úgy ordítoztak egymással valahányszor beszéltek” – mondja egy persze ismeretlen forrás a brit Grazia-nak. – “Mindazonáltal Madonna nagyon kevés emberben bízik, de Guy az egyik közülük. Csodálja az intellektusát és mindent elhisz neki. Senki nem hitte volna, hogy szerelmesekből ellenségek lesznek, majd hirtelen újra jóbarátok.”

Az ismerős elmondása szerint Madonna csak akkor hagyta abba parázs vitájukat, amikor 13 éves lánya, Lourdes végre ráordított. “Leültette az anyját és kerek perec közölte, hogy azt akarja, legyenek a dolgok újra rendben. Ezután Madonna felhívta Guyt és találkoztak is Londonban, ahol órákat beszélgettek. Nem volt több kiabálás, veszekedés, ellenségeskedés.”

Az énekesnő most is Londonban van, előkészíti európai turnéját, aminek egyik állomása igen, a Puskás Ferenc Stadion.