Jacko annak idején nem volt szívbajos a Thrillerhez farkasembernek maszkírozni magát, Shakira viszont új klipjében nem vállalta be a szőrös hátat és ronda agyarakat. Az ő nőstényfarkas-énjének mindössze egy kis pucér ketrecműsorra futotta.

Shakira testszínű kezeslábasban pucsítva értelmezte újra a horrorfilmek vérengző vérfarkasának női verzióját She Wolf című klipjében, ahol ronda agyarak és szőrös hát helyett inkább meztelenséggel próbálja szerethetőbbé tenni a figurát.

Jake Nava, a klip angol rendezője szerint a történet üzenete, hogy "hogyan döbben rá Shakira a sötétebb, nőstényfarkas énjére és annak ragadozó ösztöneire". Mindez a filmben úgy jelenik meg, hogy az énekesnő a klip első másodperceiben kicsit a holdba réved, vonyít, majd megnőnek a körmei, ezután pedig hol testszín kezeslábasban pakolgatja magát egy ketrecben, hol meg testhezálló fekete fél-kezeslábasban, háttértáncosokkal. Persze amikor a ketrecben - első ránézésre pucéran - tornászó énekesnő nyakába veszi a lábát, egyértelművé teszi, hogy egyik énjébe sem enged valódi betekintést.

A klip jó minőségű verziója szerzői jogi okokból egyelőre nem elérhető Magyarországról, így csak linkelni tudunk egy kalózpéldányt, az alábbi így készült-filmben viszont szinte minden lényegi elem benne van.