A színésznő Elle-fotózását nem kifejezetten a képek miatt kísérte médiafigyelem. A kiegészítőnek szánt Dior ékszereket ellopták, ráadásul Lohan londoni tartózkodása alatt leginkább bulizott és paparazzókkal veszekedett interjúadás helyett.

Az angol Elle szeptemberi számában jelenik meg az a fotósorozat a 23 éves színésznőről, melyet a hírhedt ékszerlopással és Lohan rosszemlékű londoni bulizásaival harangoznak be. Lohan a fotókon a trendnek megfelelően hosszú szárú csizmában és elegáns ékszerekben – a címlapon egy Stephen Webster karkötőben és gyűrűben, valamint egy Bulgari nyakláncban – pózol, írja a Daily Mail.

A júniusi londoni fotózáson az ékszerek közül egy nyakláncot és néhány fülbevalót elloptak, és a 24 ezer font ( 8 millió forint) értékű Dior kiegészítőket először a színésznőn keresték. A rendőrség azonban a nyomozás eddigi adatai alapján kizárta őt a gyanúsítottak közül. Elmondásuk szerint nem utal rá semmi, hogy Lindsay Lohan tette volna zsebre az ékszereket a londoni stúdióban. Ráadásul a People magazin értesülései szerint az eltűnt darabokat Lohan nem is viselte a fotózás során.

A júniusi fotózásról a magazin egy videót is közzétett, melyből megtudhatjuk, hogyan is készültek a képek, melyeken Lohan ezúttal nem Marilyn Monroe-t alakítja. A magazin készítői szerint azért esett a választásuk Lindsay Lohanre, mert egyszerűen szexi, a stílusa is különleges, bár a hirtelen fogyását nem emelték ki követendő példaként.

A feketébe öltöztetett hírességről az Elle magazin a képek mellett egy nem túl hízelgő cikket is megjelentett. A lap beszámol az interjúkészítés nehézségeiről, és arról a pár kaotikus napról, mely során Lohan Londonban tartózkodott. A cikk szerint a színésznő egész idő alatt bulizott, paparazzókkal került összetűzésbe, és kiderül, mennyire fájdalmas és vitákkal teli a Samantha Ronsonhoz fűződő kapcsolata.