Vanessa Hudgensről az elmúlt napokban folyamatosan kerülnek elő meztelen képek, melyeket a színésznő készített akkori barátja, Zac Efron számára. 2007-ben egyszer már megjárta ezzel, akkor még nagyon bűnbánó volt, mostanra azonban ismét a régi, egy szál pólóban grasszál az utcán, és arról beszél, akár már meztelen jeleneteket is vállalna.

A High School Musical-filmek Gabrielle Montezéről, Vanessa Hudgensről 2007-ben már kijött egy meztelen sorozat, az elmúlt napokban azonban újabb adag pucér fotó jelent meg róla - írja a Mahalo, meg nagyjából minden pletykaszájt. A színésznő ügyvédei azzal az indokkal próbálják mindenhonnan leszedetni a képeket, hogy Hudgens a képek készültekor állítólag még nem volt 18 éves, így viszont legalább nem kell találgatni, valóban őt ábrázolja-e a sorozat. A színésznő barátjának és egyben filmbeli partnerének, Zac Efronnak szánta a fotókat meglepetésként.

A most felbukkant képek valódiságát egy a színésznőhöz közel álló forrás is megerősítette az OK Magazinnak. A felvételeken Hudgens saját magát fotózza, jobb esetben fehérneműben, máskor anélkül, miközben csábosan pillog a kamerába. Meztelenkedése mindenesetre pont a legjobbkor került elő, hiszen augusztus 14-én mutatják be új filmjét, a Bandslam című alkotást, és a hírverés mindig jól jön.

A fiatal színésznő, aki egyébként énekesként is próbálkozik, a képek első adagjának 2007-es felbukkanása után kénytelen volt többször is megemlékezni az esetről. „Ez egy privát célokra készült fotó. Ez személyes dolog, és nagyon szerencsétlen, hogy nyilvánosságra került” – írta akkori közleményében, majd bocsánatot kért rajongóitól, és megígérte, megkomolyodik. Egy évvel később, 2008 októberében a Mirror magazinnak adott interjújában már arról beszélt, rengeteget tanult a hibájából, és már komoly felnőtt lett belőle. Elmondása szerint ez nagyon nehéz időszak volt számára, de átvészelte, és nagyon szerencsésnek tartja magát, amiért eljutott oda, ahol most tart.

Persze a megkomolyodás nem tartott igazán sokáig. 2009 áprilisában még Zac Efron is kiakadt, amikor csaja mindössze egy hosszabb pólóban lépett ki az utcára: „Ezúttal egy kicsit messzire ment. A jövőben jobban oda kell majd figyelnie a ruháira” – fogalmazta meg véleményét.

Hudgens májusban már arról beszélt az E! Online-nak, ha az időzítés megfelelő, elvállalna egy meztelen jelen eteket is tartalmazó filmet. Egész véletlenül nem sokkal később szerepet is kapott a Sucker Punch című akcióthrillerben, ami talán be is váltja a reményeit: „Egy Blondie nevű karaktert játszom, és mivel a film egy bordélyházban játszódik, az ötvenes években, így nem valószínű, hogy sok ruhában leszek” – mondta Hudgens.

Vanessa Hudgens

1988 decemberében született, 8 éves kora óta színészkedik. Szerepelt a Tizenhárom és a Viharmadarak című filmben, de az igazi áttörést a High School Musical hozta meg számára. A Disney által készített film után, 2006-ban megjelent az első szólóalbuma, mely a V címet kapta. Emellett elkészült a musical két folytatása, és 2008 júliusában Identified címen megjelent a második albuma. A színészkedés és az éneklés mellett reklámarcként is tevékenykedett, ő a Neutrogena reklámarca.

Forrás: Wikipedia