A műsorvezető augusztus 6-án hozta világra első kisfiát. Dávid 3150 grammal született, a műsorvezetőt és kisfiát ma engedik haza a kórházból. Lilu így utólag elismerte, a korábban hangoztatott őszi dátum átverés volt.

Az RTL Klub műsorvezetője meglepetésként robbant be az RTL Klub Reggeli című élő műsorába hétfő reggel. Lilu - hűséges munkatársként - először kollégáinak jelentette be: augusztus hatodikán, azaz múlt csütörtökön megszületett kisfia. Az örömhírt Ördög Nóra és Szujó Zoltán óriási üdvrivalgással fogadta, és egyből kérdésekkel bombázták az újdonsült kismamát. Lilu elmondta, a korábban híresztelt dátum, mely szerint őszre várja első gyerekét, csupán becsapás volt. Bár nem fejtette ki, miért volt szükség erre, valószínűleg titokban akart szülni, ami végül sikerült is.

Lilu elmondta, a szülés rendben zajlott, Árva Dávid 3150 grammal született, és az újabb taggal bővült családot ma már hazaengedik a kórházból. A Kovalcsik Ildikó néven anyakönyvezett műsorvezető elmesélte, férje végig velük volt, és ő is a kórházban aludt. Azt is kifejtette, egyelőre nem fogják megmutatni a kisfiút, hiszen rengeteg dolguk van, például meg kell tanulniuk enni. Mindenesetre azt megígérte, később megmutatja a nyilvánosságnak gyermekét.

Lilu március végén jelentette be terhességét, és kifejtette, a napi negyven perc tornának köszönhetően sokáig nem is vették rajta észre, hogy gyereket vár. Amikor kiderült, hogy fiút vár, állítólag nagyon meglepődött. Elmondása szerint ő és férje inkább lányra számítottak, de a kisfiú híre nem változtatott az örömükön. A műsorvezető júliusban már a babakelengye összeszedéséről mesélt, de egy szemfüles olvasónknak köszönhetően az is kiderült, Lilu a terhesség egyik mellékhatásával küzdött, mivel a gyógyszertárban székrekedés elleni szirupot vásárolt.